2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست
عزیزم من فارسم باخانواده ی ترک ازدواج کردم وقتی بچه اولم بدنیا اومد دختر بود اینقد من وشوهرم بالا گر ...

ووااای تو خود  مریم مقدسی. خیلی حرفت ترو من کرد اتفاقا منم همین میخام یکی راهنمایی کنه  و چطوری تعریف کنم از دخترا م و چطوری بهشون رسیدگی کنم تو بخدا دوست من میشی راهنمایی کنی

خیلی بی کسم اصن کسی نیست کمکم کنه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی پسر دوست داری؟ برای اینکه همه دوست دارن؟یا فکرمیکنن ارزش پسر بیشتر؟یا برای اینکه همه اطرافی ...

ممنونم از حرفت دوست عزیزم.والا دلم میخاست خدا بهم ی پسر بده ی دختر  اخه دوتا بچه بیشتر نمیخواستم دیگ ب سومی هم فکر نمیکنم.و  واقعن من خودمم ب ای طرز فکرم متاسفم جامع پسر سالاری هنوز هنوزم هست

ذره ای برای دختر بودن تودلیت ناراحت نباش .وقتی دنیا بیاد میفهمی چی میگم حتی اینقد شیرین میشه که همسر ...

اهه من ی دختز دارم این دختر دومی هست.وگرنه الان دختر اولین شوهرم میگیره براش.ولی تو دلیم.و اصلا دوست ندارم نمیدونم ب دنیا بیاد باهاش رفتارم چطوره 

ممنونم از حرفت دوست عزیزم.والا دلم میخاست خدا بهم ی پسر بده ی دختر  اخه دوتا بچه بیشتر نمیخواست ...

نه اینو نگو  تو خودت بایدعاشق دخترات باشی به قول اون رفیقمون که گفت با خانواده ترک ازدواج کرده باید جوری رفتار کنی که بقیه غبطه بخورن باید جوری عاشقشون باشی که بقیه بگن بااینکه دختر داره اصلا نه تنها ناراحت نیست بلکه خوش حال.خودت میتونی به بقیه بگی چطور باهات رفتارکنن

به نظرم سه فرزندی عالیه حالا شاید بعدا فرصت شد یکی آوردی اگه سنت زیاد نیست

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
اهه من ی دختز دارم این دختر دومی هست.وگرنه الان دختر اولین شوهرم میگیره براش.ولی تو دلیم.و اصلا دوست ...

عزیزم اصولا بچهای بعدی برای آدم شیرینتر هم میشن .من خودم هیچوقت فک نمیکردم دختر سومم بتونه براشوهرم شیرین باش اما الان که همسرم میاد ذوق برادیدن کوچولومو قشنگ تو رفتارش میفهمم.خودش میگه یعنی اونام بچگیاشون  اینقد تودل برو بودن 

عزیزم اصولا بچهای بعدی برای آدم شیرینتر هم میشن .من خودم هیچوقت فک نمیکردم دختر سومم بتونه براشوهرم ...

دست خودم نیست خیلی حالم گرفته هست دلم داره میرتکه

قربونت برم مرسی..دکترش گفت خیلی زود اقدام کردی ولی بقول شما زودتر هم می‌شد خودم فهمیده بودم شوهرم هی ...

خداروشکر باز زود فهمیدی انشالله زودتر خوب میشه گل پسرت عزیزم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم اصولا بچهای بعدی برای آدم شیرینتر هم میشن .من خودم هیچوقت فک نمیکردم دختر سومم بتونه براشوهرم ...

دخواستین دوستیتون برای من بالا نمیاد میشه خودتون ی پیام بدین برام باز بشه