2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست

ببین من مث توبودم بچه اولم بود ولی دلم پسرمیخواست الان بچم اتیسم میگم کاش خدا۴تادختربده ولی سالم باشه بخدادخترخوبه شیرینه ..فقط سلامتی ک مهمه...دختران خوب تربیت بشه ازپسربهتر....من الان آرزومه بچم سالم بشه هیچوقت ناشکری نکنم 

من دوتا دختر دارم وقتی تو آن تی دومی رو گفت معلوم نیست انقد خوشحال شدم گفتم خداروشکر دختره پس دکتره ...

چه اخلاق بدی هست دقیقا من الان عزا گرفتم بخدا دست خودمم نیست بخاطر حرف بقیه هی رو پسر حساسم کردن. مادرم میگفت بچت اگر دختر شد به خونه من نیا

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من مث توبودم بچه اولم بود ولی دلم پسرمیخواست الان بچم اتیسم میگم کاش خدا۴تادختربده ولی سالم باش ...

عزیزم ببخشید میپرسم اتیسم ازچی میشه؟ارثیه یاژنتیکبه؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
 خوش بحالت چه دل بزرگی داری . دیگران مامانت مادرشوهر هی بهت میگفتم ی پسر بیار و اینا. من کلا دو ...

چرا میذاری بقیه برات تصمیم بگیرن و زندگی برات تلخ کنن؟ از زندگیت لذت ببر دو تا یه جنس خیلی عالیه. حرفای مشترک و کارای مشترک زیادی میتونی انجام بدی. 

ببین من مث توبودم بچه اولم بود ولی دلم پسرمیخواست الان بچم اتیسم میگم کاش خدا۴تادختربده ولی سالم باش ...

عزیزم😭😭😭.  خدا بهتون صبر بده و سلامتی ی پسر عزیزتون.اره اتفاقا دیروز ب پسر بود دورتر چون سرطان مغز داشت بچه بیست روزه . ولی خدا رو میبنی  هرکسی رو ی ی روشی امتحان میکنه.من مطمن صدرصد بودم ک پسره  بسکه خطم و قرآن خونده بودم اما الان تو شوکم

عزیزم منم بچه اولم دختره و دوس داشتمم دختر باشه الان دومی رو حاملم میگم دختر دارم کاش پسرم داشته باشم ولی اگه بازم دختر باشه ناشکری نمیکنم و ناراحتم نمیشم خدا برام اینطوری مصلحت دونسته و من ب عنوان کسی ک این بچه رو دنیا میاره حق ندارم ب خاطر همیچن مسعله ای اونو نادیده بگیرم

چه اخلاق بدی هست دقیقا من الان عزا گرفتم بخدا دست خودمم نیست بخاطر حرف بقیه هی رو پسر حساسم کردن. ما ...

من جات بودم خودم خونه همچین مادری نمیرفتم. مگه قراره بچه برای پدرومادر چیکار کنه؟ بزرگ میشن میرن پی خودشون فقط دردسراش برای پدرومادره. 

انشالله خدا دلتو آروم کنه. من میدونم حست چیه ولی چاره ای نیست خواست خداست. 

ماز بدنم.دعا کن آروم بگیرم فقط حال شوهرم بخاطر من خیلی بده 

هیچیش معلوم نیست نامشخص...هزارتادلیل میارن ک هیچ کدومش قطعیت نداره

از چندوقتگی فهمیدید از رو چه رفتاری فهمیدید؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم منم بچه اولم دختره و دوس داشتمم دختر باشه الان دومی رو حاملم میگم دختر دارم کاش پسرم داشته باش ...

انشالله ک خواسته دلت باشه مهربانم و احسنت ی همچین مادر قویییی بخدا و تو خیلی قوسی و روح بزرگی .مطمن باش خدا بهت پسران میده 

فقط باید بگم که دلم به حال آینده و زندگی اون دختر خیلی میسوزه فقط خدا ب دادش برسه 

نگو اینجوری خیلی بده ادم یه چیزی رو دوست داشته باشه ضد حال بخوره حالا چه بچه یا چیز دیگه این خانمم اگه بچه رو نمیخواست که نمیومد راهکار بخواد برای کنار اومدن باهاش و دوست داشتنش فقط خورده تو ذوقش همین که میخواد خودش رو جمع و جور کنه مشخصه بفکره

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند