2777
2789
عنوان

وای حالا این درسو چیکار کنمممممم

144 بازدید | 13 پست

یازدهمم امتحان ریاضی داشتم از ۲ ظهر تا الان درگیر اون بودم و حالا انسان و محیط زیست هم گفته میپرسه اونم انقد زیاده میبینم لرزش میگیرم دفعه قبل هم من نرفتم پرسش اگه بپرسه منو صدا میکنه چیکار کنم

درس چند؟ در مورد چیه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس ۱ فک کنم مصرف آب و اینجور چرت و پرتا

اونو دو روزم بشینی تموم نمیکنی 

بگیر بخواب 

چیز مهمی نیست واقعا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اینقد استرس نگیر من خودم تا پارسال تجربی بودم انقد استرس اسن چیزا رو داشتم دیگ کارم کشید ب دکتر قرص ضداسترس و ضد افسردگی خوردم ی چن مدت دیگ خانوادم گفتن کنکورم سخت نگیر 

درسته درس و مدرسه واجبه اما مهم تر از سلامتیت نیس 

اگه تواناییشو داری الان بخونی ی دور بخون اما اگه خسته ای بنظرم بخواب چون اگ مغزت اروم نباشه همون ریاضی هم که خوندی خراب میشه

فوقش صدات کردن بگو نتونستم بخونم دفعه بعد داوطلب میام سخت نگیر

دغدغه کمی نیس بخدا😭😭😭😭😭

فکر میکنی منم دبیرستان بودم خودمو خیلی اذیت می کردم سر درس الان میگم کاش برمیگشتم به اون روزا کاش تو اون سن میموندم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40