2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست

من دختر دومم ۲سال و نیمشه .منم دوست داشتم بچه دومم پسر بشه .ولی از خدا خواستم هرچی ک صلاحه و سالم .وقتی باردار بودم و فهمیدم دختره ی مدت خب ناراحت بودم ولی وقتی بدنیا اومد از بس شیرین و عزیزه کلا جاشو توی کل فامیل پر کرده از بس همه دوستش دارن مطمین باش خدا خیلی دوستت داره ک ۲تا دختر بهت داده .وقتی باهم بازی میکنن عشق میکنم اولی ۱۰سالشه .خلاصه خیلی خوبه دوران خوبه حاملگیتو خراب نکن خداروشکر کن و از حاملگیت لذت ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . من دو دختر . وقتی گفت دومی دختر شوک شدم راستش. نمیدونم چرا مطمئن بودم پسره. بالاخره هر کس دوست داره از دو جنس داشته باشه نه به حاطر برتری جنسیتی. انگار تجربه متفاوتیه . اما همون روز بود فقط. دیگه هیچوقت فکر نکردم چرا پسر نیست . معتقد به به چی خدا بخواد هستم در این مورد 

فقط باید بگم که دلم به حال آینده و زندگی اون دختر خیلی میسوزه فقط خدا ب دادش برسه 

چرا اینجوری میگی نگفته بدم میاد ازش میگه حالم گرفتس خب دوس داشت هردو جنس رو داشته باشه الان ضدحال خورده الان بهش حس گناه از احساساتش بدی اوکیه؟ از کاه کوه میسازین بخدا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اعتقاد دارم به اینکه

بالا بری

پایین بیای

رحمتو گرم کنی

گرمیجات بدی به همسرت

هر کااااری کنی اخر آخرش خدای عزیز تعیین میکنه چه جنسیتی رو بهت بده 

خدا روشکر کن لایق داشتن ۲ تا دختری

در عالم خبرهایی هست که ما نمیدونیم و شما همسرتون انتخاب شدید تا دو تا دختر نااااز رو سرپرستی کنید.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
ناشكرى نكن عزيزم خيلياآرزوشونه بچه داربشن هرچى كه خدابخوادهمون خوبه 

خبی ناراحتم ک چرا حداقل رژیم نگرفتم اخه ی دفعه ای شد همش میگفتم میکنم خدا بهار میده اما انگار خیلی با رژیم پسر داد میشن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

حرف حدیث و سرکوفت خونواده شوهرم ک همه جاریام پسر دارن با دوجنسه هستن چی

خدا ازشون نگذره منم این حرفا رو شنیدم برن به جهنم خدا جوابشونو بده با خدا که نمیشه جنگید انشاالله دفعه بعدی بهتون پسرم میده 

به نظر من دو دختر و یه پسر خوبه عزیزم انشالله سومیت برو ای وی اف ... دخترات دو روز دیگه با هم جورن و رفیق تا با برادر و زن برادر 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
خبی ناراحتم ک چرا حداقل رژیم نگرفتم اخه ی دفعه ای شد همش میگفتم میکنم خدا بهار میده اما انگار خیلی ب ...

پس خداخواسته شده ببين خداچقدردوستتون داره كه بهتون يه فرشته داده 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
ومن که در شرف 3پسری هستم😍 و دلم دختر میخواست.  با خواست خدا نجنگ انشالله خیرتی تو دخترات هست ...

چقدر ختم برداشتم  میگفتم صدرصد پسره دیروز آنومالی گفت دختره شوکه شدم 

من دوتا دختر دارم وقتی تو آن تی دومی رو گفت معلوم نیست انقد خوشحال شدم گفتم خداروشکر دختره پس دکتره گفت دختر که داری گفتم دخترم خواهر نداره شوهرمم خوشحال شد گفت ده تا دختر هم اگه مثل خودت بیاری خوشحال میشم؛چطو یکی دوتا پسر میاره رو ابراست ولی اونی که دوتا دختر میاره اول از همه خود مادر عزا میگیره؟

صادقانه بگم دختر دومم رو واقعا دلم میخاست دختر باشه. اولی واسم مهم نبود جنسیتش چی باشه..ولی دومی دل ...

خوش بحالت چه دل بزرگی داری . دیگران مامانت مادرشوهر هی بهت میگفتم ی پسر بیار و اینا. من کلا دور برم بودم همه پسر میخواستم همینه ک حالمون بد کرده