2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 93 پست
خب درسته رشته ی خوبیه پر درامده و... ولی اینطور بد تر تو رو از درس دور میکنن اعصابتم خراب میکنن فازش ...

میدونه من خودمم دوست دارم بهترین رشته رو بیارم ولی اینکارو میکنن از همه چی بدم میاد انگار دیگه هیچ چیز رو دوست ندارم،

و بعد عید آزمون ندادم،از خیلی از بچه ها بهتر بود با اینکه حداکثرمو نذاشته بودم ولی اون گذاشته بودن.

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چیزایی که گفتی من درک نمیکنم چون برا خودم اتفاق نیوفتاده روح پدرم شاد فقط الان یاد خوبی ها ...

اره روحشون شاد واقعا غبطه میخوریم وافسوس از نبودن پدرمادرامون ک مثل کوه پشتمون بود،روحشون شاد انشالله

اصلا ب نداشته هات فک نکن اینکه چرا این چرا اون ولش کن در حال حاضر فقط ب داشته هات که شما ب خاطر ضریب ...

بابام انگار دو قطبیه،الان نیم ساعت پیش اومد انقد حرف بهم زد که بالاتر گفتم و حتی بیشتر،دوباره الان اومد گفت من آدم بدیم هیچی خودمو قبول ندارم تو خودت برا خودت درساتو بخون حیفه

ولی من دیگه بابامو دوست ندارم،خستم کرده خیلی وقته که همینطوره خیلی وقتتت،منم کامل نیستم اما خیلی وقته حالم خوب نیست،همه اینو می‌فهمن تو مدرسه،تو کلاس ولی والدینم نه

من فقط عنوانتو خوندم و خواستم بیام و بگم منم همینطور

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
خودش جوان بودنی هر غلطی کرده فکر میکنه ماها هم همونطور هستیم

کافر همه را به کیش خود پندارد

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
اخه یه معلم چرارفتارشوبابچش بلدنیست 😑تویه سال دیگه دووم بیار یه دانشگاه دورقبول شو بزاربرو حودتو خل ...

نمیدونم اونا خودشون دوست داشتن پزشک می‌بودند و بابام همیشه میگه،حالا که نشده من باید بشم