2777
2789

کاملا شبیه منه

از اوناست که حالش از دنیای هوسرانی و این مسخره بازیا بدش میاد

درسشم‌ خیلی خوبه یعنی ایندش خوبه ولی فعلا شاغل نیست

و دو سال ازم کوچیکتره ولی از صد تا مرد ۳۰ ساله عاقل تره

حتی از اوناست که میگه بهت دست نمیزنم که اذیت نشی

کاش ردش نمیکردم

تو عمرم یه ادم اینقدر پاک و خوب پیدا شد🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸🤣من ۲۰🗿ولی این حجم از عاقلی و فهمیده بودنش منو جذب کردهچون من هیچوقتتتتتت پسرایی که ازم کوچیکتر ...

حست قابل درکه ولی هیچوقت کامل اعتماد نکن

تو الان ممکنه که فکر کنی که شبیهته ولی وقتی رفتی تو رابطه تفاوت ها خودشون نشون میدن 

حست قابل درکه ولی هیچوقت کامل اعتماد نکنتو الان ممکنه که فکر کنی که شبیهته ولی وقتی رفتی تو رابطه تف ...

اره اینم هست ولی خب چه کنم که گفتم میخوام برم

و تو این فکرم که شاید باید با کسی باشم که سنش ازم بیشتره🗿

اره اینم هست ولی خب چه کنم که گفتم میخوام برمو تو این فکرم که شاید باید با کسی باشم که سنش ازم بیشتر ...

می‌دونی اصولاً یه دختر 20 ساله از پسر 20 ساله بیشتر میفهمه چون زودتر به بلوغ رسیده 

آدمای زیادی داریم که ازدواج کردن و یکی دو سال از شوهرشون بزرگ ترن. بحث سن نیست الان 

بحث اینه تو این سن ما همه مون مدام در حال تغییریم و ثبات نداریم. من خودمم همینم. ولی خب تو باید به عمل پسره توجه کنی دیگه وگرنه پسرا حرف زیاد بلدن بزنن ولی همشون نمیتونن پای حرفاشون بمونن 

می‌دونی اصولاً یه دختر 20 ساله از پسر 20 ساله بیشتر میفهمه چون زودتر به بلوغ رسیده آدمای زیادی داریم ...

اره موافقم به سن نیست خیلیا هستن سنشون کمه ولی بیشتر حالیشونه

و این که دقیقا اوایل حرفاشون قشنگه مهم اینه پایبند باشن و اجراش کنن

وگرنه حرف قشنگ که راحت و زیاده