2777
2789

منو هرکی میبینه با خودش میگه چه ادم خشن و جدیه این.😐

دوستامم بار اول همینو بم گفتن....گفتن فکر میکردیم خیلی ادم عصبی و خشن و جدی هستی ...

اما درواقع احساساتی هم هستم !!!

مثلا امروز یه کلیپی دیدم یه مادره بود بچش و شوهرش فوت کردن . نشستم بر بچه و حال بد مامانه گریه کردم :(

یا پارسال با زنداییم رفته بودیم بیمارستان (مادربزرگم قلبش درد میکرد) اونجا دیدم یه خانمه پسرش فوت کرده بود گریه میکرد ، من و زنداییم همراه باهاش عرررر میزدیم 

مهرپارسال معلممون اولین روز تحصیلی ، گریه کرد ، منم دیدمش چشمام پر شد :( 

(داشتیم در مورد تابستون حرف میزدیم ، معلممون گفت تابستون خیلی بدی داشته مامانش و داداشش تو یه روز فوت کردن)

اون دوازده روز شوم...وقتی اولین بار عکس اون بچع رو دیدم خود به خود حس کردم قلبم داره میترکه داره میشکنه ، داره له میشه یه غم شدیدی نشست تو دلم..وقتی مصاحبه بازماندگان تو تی وی رو میدیدم همراهشون گریه میکردم

همکلاسیم که ازش متنفرم یبار گریه کرد منم دلم برش سوخت چشمام پر شد 

همین دیروز یکی تاپیک زد گفت کتک خورده تا عنوانو دیدم گریم گرفت

مشکلات زندگی خودمم خیلینااا اما به خاطرشون گریه نکردم

شما هم اینطورید.؟

👺💔

چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که تو کارتون می بینم مامان طرف می می‌ره برا کارتون گریه میکنم تو کدوم رده هستم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منی که تو کارتون می بینم مامان طرف می می‌ره برا کارتون گریه میکنم تو کدوم رده هستم

منم به خاطر داستان بینوایان گریه کردم :(

یا باخانمان ..اونم ناراحت شدم

چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

منم به خاطر داستان بینوایان گریه کردم :(یا باخانمان ..اونم ناراحت شدم

بگم تیپ شخصیتیمون یکی هس باور میکنی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم کاملا برعکس شما estj

رشته های مدیریتی اغلب مناسب ESTJ ها می باشند زیرا این تیپ شخصیتی دوست دارد که در شرایط اقتدارو اختیار باشد. این افراد مدیران خوبی هستند زیرا از دستور دادن لذت می برند، تصمیم گیری و نظارت بر کار دیگران از جمله علایق آنها را تشکیل می دهد.

منم به خاطر داستان بینوایان گریه کردم :(یا باخانمان ..اونم ناراحت شدم

صبح برا انتخاب رشته تست دادم

جدییی؟ توهم estj ؟

اره