2777
2789
عنوان

بچه ها بابام ماشینو بم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست
تو باز بابات تیگو دارهمن پراید قدیمی داشت گواهینامه گرفتم ندادن سوار شم الان یادم رفته

شما باز پراید داشتین ، ما پیکان مدل پایین داشتیم ، بابام نداد سوار شم ، الان ۲۰ ساله گواهینامه دارم ، مهارت ندارم سوار شم ، که حداقل بچه هامو یه کلاس ببرم

حق با باباتهاونایی که گواهینامه هم دارن هم زیاد اعتمادی بهشون نیستبعدم مگه تیگو اتومات نیست؟شما میخو ...

خب منم گفتم بحث کلاج و این داستانا برا تیگو فرق داره🤣💔ولی خب یه تمرینی میشه یه یاد اوری ای میشه درسته اتوماته ولی خب حداقل پارک دوبل یادم میاد🤣💔یا امثالهم

ولی اره باسد برم یه جلسه با ماشین اموزشگاه بگیرم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با پدرته تا وقتی گواهینامه ات نیومده رانندگی صلاح نیست مگر اینکه ایشون خودش بیاد کنارت بشینه

خب بهش میگم بیا کنارم بشین ای بابا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
حق داره خبمث اینه که برای گواهینامه ماشین هواپیما سوار شی

🤣🤣🤣

حق با پدرتونه بدون گواهینامه نباید رانندگی کنید فعلا با ماشین تعلیمی تمرین کنید

هی بابا همه حق میدین به اون نامردت

تیگو مگ اتومات نیس ؟ بدتر قاطی میکنی ک

اره هس منم گفتم درسته داستان کلاجو ایناش فرق داره ولی خب یه یاداوری ای میشه🥲😭

تیگو برای تمرین بزرگ اتوماتم هست بخوای دنده کشی یاد بگیری باید با پراید یا تیبا تمرین کنی

اره بابام اینارم میگ ولی من عشق روندن تیگو دارم خو🥲💔🤣🤣

من وقتی دخترهام می خواستند تمرین کنند خودم باهاشون می رفتم

خوب منم میگم بابا خودت بیا بشین کنارم تو ماشینت

منم جای بابات بودم نمیدادمگواهینامه نداری نکشتی کامل بلدمبرو کاکو

🤣🤣🤣🤣

عزیزم بنظرم حق با هردو شماست 

ولی اگه اتفاق بدی بیوفته ماشین می‌خوابه و بعضی وقتا چیزایی میشه که نباید بشه 

میتونی به پدر یا یکی از اعضای خانواده که رانندگی بلده بگی همراهت بیاد داداش خودم اینجوری بود 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️