2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 93 پست

حیف اسم پدر .....

زودتر مستقل شو عزیزم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اسم پدر ..... زودتر مستقل شو عزیزم.

دنبال کار هستم زودتر خونمو ازش جدا کنم انقدر ازش متنفرم به قیافش نگاه نمیکنم میاد خونا میرم توی اتاق درم میبندم ریختش رو نبینم 

بگو چرا

وآسه یه درس لعنتی!دیوونم کردن،تا حالا خودم بهترین بودم اما عصبیم کردن،همین الانشم کنارم دارن حرف میزنن اولش فکر کردم میخوان منطقی حرف بزنن اما همش تهدید،اگه درس نخونی از خونه میندازمت بیرون،مریض بشی دکتر اینا نداریم،بهم میگه برو خودکشی کن مارو هم راحت کن،بخدا میگم؛)

من یه دوران افسردگی گذروندم سر همینا و الان فکر میکنم داره برمیگرده،نه درکی نه چیزی خودم بهترین بودم درسم عالی یدونه ۱۹/۷۵نداشتم تو کارنامه همش۲۰،الانم تیزهوشان اما انقد حال بد بازم واسه درس،لعنت بهشون

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
خودش جوان بودنی هر غلطی کرده فکر میکنه ماها هم همونطور هستیم

دیشب کرم زدم رفتم کتابخونه ثبت نام کنم

می‌گفت تو هرزه ای مملکتو خراب کردی و فلان

به خدا من چادر می‌پوشم ی تار موم بیرون نیست

گفت تو بمیری عیبی نیست به درک ولی جوون مردومو بدبخت نکنی

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
دیشب کرم زدم رفتم کتابخونه ثبت نام کنم می‌گفت تو هرزه ای مملکتو خراب کردی و فلان به خدا من چادر می ...

بعد دیدم کتابخونه دیر رسیدم مدیرش رفته

برگشتم خونه،گفت تو مارو بدبخت میکنی و فلان با اینکه من کاریش نداشتم 

دیشب کرم زدم رفتم کتابخونه ثبت نام کنم می‌گفت تو هرزه ای مملکتو خراب کردی و فلان به خدا من چادر می ...

آخه خبر ندارن خودشون خراب بودن فاسد بودن همه رو هم همونجوری میبینن

آخه خبر ندارن خودشون خراب بودن فاسد بودن همه رو هم همونجوری میبینن

دقیقاً فقط تنها حرفی هم بلدن به ما بگن فقططط لنکه ننگ

وآسه یه درس لعنتی!دیوونم کردن،تا حالا خودم بهترین بودم اما عصبیم کردن،همین الانشم کنارم دارن حرف میز ...

بعد جالب اینجاست میگه شهید بشم😂شهادت لیاقت میخواد که نداره یک،دو هم اینکه هزار تا چیز بهم گفته دیگه

وآسه یه درس لعنتی!دیوونم کردن،تا حالا خودم بهترین بودم اما عصبیم کردن،همین الانشم کنارم دارن حرف میز ...

نمون خونه هم برو سرکار هم درس بخون توی خونه نمیزارن برو کتابخونه درستو بخون ولی حتما برو سرکار هرچی بیشتر پول دربیاری به نفعته پولاتم فقط طلا بخر

نمون خونه هم برو سرکار هم درس بخون توی خونه نمیزارن برو کتابخونه درستو بخون ولی حتما برو سرکار هرچی ...

من اجازه کار دارم؟من از تنهایی بیرون رفتنم میترسم؛)واینکه تازه۱۷ سالمه،پشت کنکورم نیستم،یازدهم ام