2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 93 پست
نه عزیزم،واقعا فکر میکنی همچین آدمایی میان مشاوره؟ اصلا درک ندارن اینا،من تونستم افسردگی رو شکستا ب ...

⁦توجه نکن بهشون با اینکه سخته  سلامتی از همه چی مهم تره .بهترین رشته هم قبول شی سلامت نباشی هیچ‌لذتی نداره برات.من خودم تپش قلب و میکرن گرفتم سر همین استرس درس و..الان به این نتیجه رسیدم واقعا بی ارزش بودن 

ببخشید من بودم با خوانوادم دس ب یکی میکردیم از خونه مینداختیمش بیرون .حیف اسم پدر که روی همچین آدمای ...

ول کن بابا بره بمیره واسه ما چهارتا که پدری نکرد بلاخره اون دنیا هست و مدیون بچه هاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ جات حرفهاشون نگیر فقط  رو درست تمرکز کن همین رو

چرا اینجورین😭

من خیلی برام سخته،الان به شدت احساس تنهایی دارم،چون قبلا اینا رو تجربه نکردم چون مطابق میلشون بودم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
اصلا حالم خوب نیست،چرا من هیچکی رو ندارم؟

اصلا ب نداشته هات فک نکن اینکه چرا این چرا اون ولش کن در حال حاضر فقط ب داشته هات که شما ب خاطر ضریب هوشی استعداد این رو دارین که بتونین ب جایگاه خوبی برسین

اصلا ب نداشته هات فک نکن اینکه چرا این چرا اون ولش کن در حال حاضر فقط ب داشته هات که شما ب خاطر ضریب ...

الان اومد پیشم بابام،انگار پشیمون شده از رفتارش بعد میام تعریف میکنم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

خدا بزرگه عزیزم میتونم مشکلت رو با نامزدت بپرسم واینکه خواهرتون چی کار کرد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

سرنوشتت متل خواهر منه. خودمم همسن تو هستم ازدواج نکردم همش به خاطر پدر بد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

پدرمادر منم تاحالا نشده یک ماه کار کنن پول بیارن تو خونه با 23 سال سن همه دندونام خراب شدن پول ندارن که برم درست کنم همش ازارم میدن میگن هیچ گوهی نشدی نمیدونم اگه بگم بهشون تموم بدبخت شدن من به خاطر شما دوتا عوضیه دادوبیداد راه میندازن تو خودت بی عرضه ای هیچ کاری نمیکنی اخه من از کی یاد بگیرم این این دوتا که همش صبح تا شب خوابن کمیته ویارانه خرجشونو میده؟ از کی یاد بگیرم روانمو خراب کردن اعصابم ضعیف شده همش قرص ضد اضطراب مصرف میکنم بدنم میلرزه اگه صدای بلند مث داد یا افتادن قابلمه رو بشنوم بعضی وقتام میگم همش تقصیر خودمه باید مخ پسریو مزدم میمود هر جور شده باهاش ازدواج میکردم یا باتموم نداری وبدبختی درس میخوندم از این شهر میرفتم

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
باز خدارو شکر کن قبلش نگرفته یه بچم پس بندازه عین بابای من 😐

خدا رو شکر زنیکه توله دار نمیشه ، تحمل خودش سخته بعد یه توله هم پس بندازه🤣🤣

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝