سلبریتی ها دیگ پیر شدن الهام حمیدی و نیوشا و... زوری دارن خودشونو جوون نشون میدن قیافه شون پلاستیکی ...
نیوشا ضیغمی این اواخر اینقدر عمل کرده و توی صورتش دستکاری کرده که چهرش حالت غیر عادی پیدا کرده یعنی اگه آرایش نکنه با این چهرش فاجعه است الهام حمیدی هم که انگار یه پیرزن پلاستیکی اونم زیبایی و ملاحت چهرشو با عمل های زیاد از دست داده
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
پوراندخت مهیمن چرا باوجود اینکه پیرم شده بازم خوشگل و دوست داشتنی و مهربونه؟😍 منو یاد مامانم مینداز ...
ولی اینم بگیم کم جراحی زیبایی نداره
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
آی زنده باد مثل اینکه آدمس تو دهنشه نمی تونه حرف بزنه
نیوشا ضیغمی و نیما شاهرخشاهی مخصوصا شاهرخ شاهی اصلا از بازیش خوشم نمیاد
نیما شاهرخ شاهی خیلی تلاش کرد بتونه خوب بازی کنه به یه جایگاهی برسه ولی نتونست بازیش افتضاح بود یه غرور کاذبی هم توی بازیش داشت که بدتر آدمو حرص میداد ولی این اواخر شنیدم یه تئاتر یا فیلم کوتاه دقیق نمیدونم ساخته توی یکی از ایالت های آمریکا جایزه گرفته
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹