2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97989 بازدید | 1679 پست
اندیشه فولادند خیلی بدم میاد مهران رجبی هم تنفرانگیز شده برام

باور کن مهران رجبی الان اینجا توی جمع ماهم هست داره نظر میده    

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ک میگفت سمیه نرو  شوهر فرشته حسینی با اون تیپای بدش

نمیدونم این زن و شوهر این لباسارو از کجا پیدا میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای یکتا ناصر  خداییی رو مخمه مخصوصا تو رحمان ۱۴۰۰ ک قشنگ حس میکردم بوی مرغ میده

چه دیالوگای زننده ای داشت با سعید آقا خانی  

رامبد جوان🤮 ترلان پروانه🤮 پژمان جمشیدی🤮 جدیدا هم پریناز ایزدیار و نوید محمد زاده🤮

من پریناز رو دوست دارم بازیش خوبه   

رامبد جوان،رامبد جوان،و رامبد جوان   

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

مهران رجبی هم همینطور  

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
من توی فیلم برادران لیلا فهمیدم چقدددررررررر مصنوعی و بد بازی می‌کنه انگار با دوربین راحت نیست یا ای ...

اره توی برادران لیلا نتونست خوب بازی کنه نمیدونم چرا 

آخ آخ گفتی، یاد ریحانه پارسا افتادم🤮

ریحانه پارسا رو نمیدونم کی کشفش کرده بود هر کی بود خدا خیرش نده خیلی سم بود   

دریای آرامش یعنی بازیگری  پرویز پورحسینی خیلی دلم سوخت و گریه کردم وقتی فوت کرد بازیگری و صدا ...

من عاشق پدر سالارش بودم هوای همه رو داشت خدا بیامرزتش 

اره اسماعیل خیلی مو داره 😑😂😂😂 خدایی من جای دختره بودم زن اصف میشدم  عصبانی که میشه و میخن ...

والا این اسماعیل موهاشو بزنن چیزی ازش نمی مونه بنده خدا 

خدایی بازیگر بهتر برای نقش اسماعیل پیدا نمیکردن چیه اون اخه😕

نه والا این چون همش پشم و مو بود ارزون در اومد براشون