2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97992 بازدید | 1679 پست
متنفرم هم از خودش و هم از سبک بازیش، یه حالت مصنوعی ولی به ظاهر عادی داره بازی هاش، انگار رباته  ...

من میدونم چی میگی 

چون خودمم از همین حالت هاش بدم میاد 

انگار گیجه منگ

خدایش دیگه نویدو اسمشو تو رو مخا نگید

چیکار باید کنه که نکرده

این بشرررر بقدری خوب نقش بازی میکنه که من الان فکر میکنم در واقعیت هم یه معتاده سرش لا پاشه که همین امروز فرداست که بگیرنش :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرگس محمدی اصلا بازی افتضاح با اون صدا و نوع بیانش توی فیلم ستایش و بقیه فیلم هاش .نمی دونم چرا یهو بازیگر شد بعد هم کل سال ۸۹ هر نوزادی به دنیا اومد اسمش می ذاشتن ستایش

خدایا شکرت
متنفرم هم از خودش و هم از سبک بازیش، یه حالت مصنوعی ولی به ظاهر عادی داره بازی هاش، انگار رباته  ...

چی بگم سلیقه تون اینطوریه احترام میذارم

همه فیلم هاشو دیدی؟ لانتوری، مغز های کوچک زنگ زده، متری شیش و نیم، ابد و یک روز، و این آخری هم برادران لیلا

رحمان بود تو سریال یاغی خیلی رو اعصاب بود  نوید محمد زاده  ترلان پروانه

دقیییییییییییقققیققققققققااااااااا

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
اه اه یادم افتاد ازون روسری های کوتاه میپوشید😂

روسری هیچی حالا اون رفتاراش دیوونم میکرد😂 

قشنگ اونو می‌دیدم یاد دخترداییم میوفتادم اونم تا قبل دبیرستان همینقدر لوس و رومخ بود 

خداروشکررررر کم کم عوض شد وگرنه تا الان منو به جرم قتل عمد می‌گرفتن😑🤦🏻‍♀️ 

تو سریال شمعدونی نقش سارا رفوزه

سارا ریفوزه

قشنگ بگو جانم

ریفوزه ریفوزه یه وری بری تو کوزههه

عاشق زیبا بودم😂

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
هیچ کدومشون به اندازه مدل موهای نیما شاهرخ‌شاهی رو مخم نیست

ولی خنده داره همش دنبال دختراست به قول داداشم شبیه دهه هشتادیاست حالا خودم و داداشم هم دهه هشتادیم😂🤦🏻

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤