2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزاد حسنی وای کی میتونه اینو تحمل کنه  چکمه چمن ماه که خدا رو شکر رفت مریم امیرجلالی لاله ص ...

فرزادحسنی که آدم نیست،دیدید اون مسابقه رو که به پیرمرده گفت تو صندوق ۵۰ میلیون پوله و برنده شد ی ،اقاهه اومد صندوق باز کنه ،پر از زرشک بود،فرزاد هم با تمام قدرت گفت زررررششششکککک،مگه الکیه ۵۰ میلیون برای سوال کوچیک جایز ه بدیم؟

یه نفر رو تو کل تاپیک اسمش رو ندیدم  با اینکه اصلا محبوب نیست   علی صالحی  همون نقش ف ...

سیاوش طهمورث با اینکه پیره ولی خیلی جذابه اتفاقا

پروانه معصومی هم با آرامش و معصوم حرف میزنه،دوس داشتنیه که 🥰

نون به نرخ روز خوری‌، بیش نیست

اتفاقا بقیشون که دائما تو سفارتخونه های انگلیس و سوئد پلاسن نون به نرخ روز خورن

یه روز پرچم دار آخوندی مثل روحانی میشن و ملتو به خاک سیاه مینشونن و  کلی رانت به جیب میزنن یه بارم بد آخوندارو میگن

یه بار با آبرو بری از مردم ایران و فرهنگشون تو کل جهان با فیلماشون تو جشنواره ها، مارو یه سکه پول میکنن،یه بارم هر دروغی و شایعه ای رو به اسم دفاع از مردم ایران به خوردمون میدن و با احساساتمون بازی میکنن

یه مشت مگس صفت و خود نکبت پندار که حاضرن یه گاو تو سوئیس بودن ولی ایرانی نبودن

عین مگس فقط رو کثافتا میشینن و بدی هارو بزرگنمایی میکنن،از نون بیت المال تا خرخره میخورن و پروار شدن ولی به وقتش به کشورشون جفتک میندازن،تازه مالیاتم نمیدن

از همه بدتر که جدیدا یاد گرفتن با  ژست دفاع از مردم،کناره گیری کنن ولی اینقدر وقیح و دروغگو هستن که همزمان تو چندتا پروژه و فیلم و سریال و کنسرت  شرکت میکنن

آدمایی هم که تنها منبع اطلاعاتیشون فضای مجازیه دروغای اونارو باور میکنن

رضا نیکخواه که تیکه کلامش  چی میگی تو بود

اره خودشه

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
سمیراحسنی ، میترا رفیع  

از میترا رفیعِ عزیزم بدت میاددددد؟ از عشق من چطور بدت میاد اخه بازیش حرف نداره از ادب و احترامشم هرچقدر بگم کم گفتم🙃

نمیتونم درکت کنم که چجوری از میترا جانم بدت میاد