سیعده مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 603 عنوان دلم میخواد استعفا بدم توراخدا خانمهای شاغل یه نظری بدین 73 بازدید | 6 پست سلام دوستان حالم خوش نیست همه چیز دروغ و حاشیه دعوا امروز به معاون گفتم تا اول برج دیگه نمیتونم بیام سر کار حالم از این کار بهم میخوره از یه طرف تو فکر قسط هستم از یه طرف بچه مدرسه دستهایم از کارکردن درد میکنه کاشکی راهی بود نمیدونم چکار کنم دیروز | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 12290 دیگ شاغل بودن همینهمنم گردن درد و شونه درد دارمولی اینجور نیست که نرم سرکار استراحتم بیشتره چون دوتا بچه کوچیم دارم مامان دوتا گل پسر
سیعده مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 603 دیگ شاغل بودن همینهمنم گردن درد و شونه درد دارمولی اینجور نیست که نرم سرکار استراحتم بیشتره چون دوتا ... عزیزم من از کارکردن خسته نمیشم از حاشیه و آدمهای دورو حالم بهم میخوره
maryamk570 عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2552 اگه خیلی نیار داری به کارتفعلا تحملکن یه کارجدید پیداکن اگه نیاز نذاری قطعا از محیط سمی بیا بیرون بعدا با ارامش یه شغلیکه به روحیت میاد پیداکن
سیعده مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 603 اگه خیلی نیار داری به کارتفعلا تحملکن یه کارجدید پیداکن اگه نیاز نذاری قطعا از محیط سمی بیا بیرون بع ... نگاه کن قبلاً خونه های مردم کار میکردم خیلی خیلی آرامش داشتم