2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست
فرخنده نکبت تو برگ ریزان زینب مارموز تو کوزی گونی خواهرشوهر فاطما گل (اسرا درمانجی اغلو🤢)

کلا رو کانال ترکیه ای ها   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید جواد هاشمی

من از نزدیک دیدمش آدم بدی نیست   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اتفاقا منم از نزدیک دیدمش😁 اصلا از بازیش و خودش خوشم نمیاد

حق

بهرام رادان و اون گلزار و افشار مسخرههههههههههه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سارا نیکا فرقانی

نصرلله رادش

حمید لولایی

عووووق

☘من هیچ جا تو زندگیم پشیمون نشدم جز اونجا که تهش به طرف گفتم:حیف وقتی که واسه تو گذاشتم اون لحظه عمیقا پشیمون بودم میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم،بستنی بخورم،واسه خودم قهوه درست کنم،فصل جدید سریالمو ببینم،ولی وقتمو دو دستی تقدیم کردم به طرف گفتم بیا عزیزم مال تو،خرابش کن
فاطمه معتمد آریا از بچگی خوشم نمیومد ازش و بازیش  بابا پنجعلی تو پایتخت  نیوشا ضیغمی خیل ...

وای نگو عاشق فاطمه معتمد آریا   البته سیمین هست اسمش . خیلی بهم آرامش میده