2777
2789
عنوان

بچه های گنبد کاووس میشه بیاید لطفا

113 بازدید | 17 پست

سلام به همگی 

تاپیکای قبلم گفتم که دانشگاه گنبد قبول شدم و از شهر خودمون خیلی زیاد فاصله داره بخاطر همین زیاد اطلاعی از شرایط اونجا ندارم .آب و هوای پاییز و زمستونش چطوره؟ خیلی سرده و سوز سرما داره یا خوبه ؟ چون من باید یک جا وسیله هامو بیارم زیاد نمیتونم برگردم . و اینکه تازه متوجه شدم خوابگاه هم نمیدن باید با چندتا از دخترا خونه اجاره کنیم شرایط اجاره خونه و اینا چطوره زیاد گرون نیست؟ 

یکی هم اینکه فاصله دانشگاه آزاد تا مرکز شهر حدودا چقدره؟  خواهران ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی به کمکتون احتیاج دارم 

من از شهرای اطرافشم . اب و هوا زمستون خیلی سرد . پاییز بعضی وقتا سرد و بارونی بعضی وقتا معتدل و خنک. بهار فروردین تا هفته اول اردیبهشت معتدل از هفته دوم اردیبهشت کم کم گرم میشه.تابستون خیلی گرم و شرجی

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد خوابگاهش راستیت چیزی نمیدونم ولی هزینه اجاره خونه ها متغیره تو محله های اطراف خونه قیمت مناسب هم پیدا میشه ولی مرکز شهرو با امکانات تر قیمتا هم بیشتر میشه تقریبا مثل همه شهرا

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

من از شهرای اطرافشم . اب و هوا زمستون خیلی سرد . پاییز بعضی وقتا سرد و بارونی بعضی وقتا معتدل و خنک. ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

الان این سری من اگه برم تا حدودا تا اواخر آذر اونجام پس باید علاوه بر لباسای پاییزی، کاپشن حسابی گرم و اینام همراهم داشته باشم درسته؟

در مورد خوابگاهش راستیت چیزی نمیدونم ولی هزینه اجاره خونه ها متغیره تو محله های اطراف خونه قیمت مناس ...

ممنون عزیزم 

راستی مردمش چطورن. ببین می‌دونم همه جا خوب و بد داره و قطعا اونجاهم آدمای خوبین ولی می‌خوام بدونم رفتار و برخوردشان با غریبه و دانشجو اینا چطوره؟

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی الان این سری من اگه برم تا حدودا تا اواخر آذر اونجام پس باید علاوه بر لبا ...

اره عزیزم حتما با خودت داشته باش. اب و هوا زیاد اینجا معلوم نمیکنه پارسال حتی تو اواخر پاییز برفم اومد ولی پیارسال کلا برف اینا نیومد حتی زمستون. ترجیحا کاملا اماده بیا

ممنون عزیزم راستی مردمش چطورن. ببین می‌دونم همه جا خوب و بد داره و قطعا اونجاهم آدمای خوبین ولی می‌خ ...

گنبد بیشتریاشون ترکمنن.ترکمنا هم معمولا ادمای خیلی خوب و صاف و صادقین . اگه بتونی باهاشون دوست بشی دوستای خیلی خوبی هم میشن.رفتارشونم نرماله مثل ترک های تبریز نیستن که باغریبه زیاد راحت نباشن

اره عزیزم حتما با خودت داشته باش. اب و هوا زیاد اینجا معلوم نمیکنه پارسال حتی تو اواخر پاییز برفم او ...

ممنونم ازت عزیزم انشالله به آرزوهات برسی و همیشه موفق باشی. برات صلوات فرستادم تلاشتو بکن انشالله قبول میشی بهترینها نصیبت میشه 

گنبد بیشتریاشون ترکمنن.ترکمنا هم معمولا ادمای خیلی خوب و صاف و صادقین . اگه بتونی باهاشون دوست بشی د ...

آره دقیقا من چند ماهی تبریز زندگی کردم آدمای بدی نیستن ولی اصلا با غریبه خوب رفتار نمیکنن. خداروشکر خیالم راحت شد بازم ممنونم از عزیزم 

ممنونم ازت عزیزم انشالله به آرزوهات برسی و همیشه موفق باشی. برات صلوات فرستادم تلاشتو بکن انشالله قب ...

قربونت برم عزیزم مرسییی❤️❤️

شما هم همینطور ایشالله همیشه موفق باشی

گنبد بیشتریاشون ترکمنن.ترکمنا هم معمولا ادمای خیلی خوب و صاف و صادقین . اگه بتونی باهاشون دوست بشی د ...

راستی یک زحمت دیگه هم براتون دارم میشه اون خانومه که پست اول گذاشتم تگ کنید من بلد نیستم