2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست
راستی نیوشاضیغمی هنوزم بازی میکنه؟  بعد از اول بازیگری انقد چاق بوده عایا؟

اولین بازیش فک کنم توی سریال در چشم باد بوده که نو عروس عمو عباس بود 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اره با اون صورت همیشه ناله ش

اصلا خوش چهره نیس

بازشم خیلی مصنوعیه

قد و بالام نداره

فاقد جذابیت

چرا بازیگر شده نمیدونم

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیما شاهرخ شاهی خیلی تلاش کرد بتونه خوب بازی کنه به یه جایگاهی برسه ولی نتونست بازیش افتضاح بود یه غ ...

چه جالب 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
فقط استاده نقش های دارکه عربده زدن و اعتیاد والقای ناامیدی بازیگر اونیه که از نقش غمگین تا شلد همه ...

والا تو اونا هم داغونه، کلا یجوریه غیرقابل تحمله، کاملا مصنوعیه بازی هاش 

بله بله، آقا ال پاچینو که حرف ندارن، نیاز به تایید ایشون نیست اصلا(((:

کلا تو بازیگرای ایرانی یه جواد عزتیه که یکم سطحش بالاتر از بقیه است و شهاب حسینی

بقیه سر و ته یه کرباسن

دوستان یه مشاوره ای پیدا کردم به صورت رایگان بدون هیچ هزینه ای 

راجب شکست عشقی ، افسردگی ، روابط عاطفی گفتم اطلاع بدم اگر کسی خواست کاملا رایگان.

ایدی تلگرام: mhZz373619@

ایدی روبیکا: P_z_314_70@