2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست

آنهایی که تو نقش بد بخت بیچاره هم حواسشون هست کلاسشون خدشه دار نشه 

مثل 

نیوشا ضیغمی 

مهران مدیری 

رامبد جوان 

پوریا پورسرخ 

نیما شاهرخ شاهی 

بهاره رهنما 

...

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا داورا ساقی داشتن بهش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر دادن😂😂

نمی دونم کی ساقی داره یا داشته ...برای کدوم فیلم سیمرغ گرفته ?برم فیلم را ببینم ...شاید تو اون فیلم خوب بازی کرده باشه ....بعد هم اگر کسی استاد تئاتر هست یا کارش استعدادیابی هست در زمینه بازیگری یا درس میده لزوما بازیگر خوبی نیست .مثل مربی های فوتبال ...

خدایی اش خیلی خوبه ...برره ...ساعت خوش...سریال طنز رودست برره و خانه به دوش هنوز نیامده....

کل سریالهاش شوخی های بیمزه و تکراری 

خانه بدوش رو دوست دارم که اونم کارگردانش رضا عطاران بود ولی سریال های مدیری مثل قهوه تلخ ،پاورچین،برره و... خیلی لوس و بیمزه بودن ناموصا 

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎
نمی دونم کی ساقی داره یا داشته ...برای کدوم فیلم سیمرغ گرفته ?برم فیلم را ببینم ...شاید تو اون فیلم ...

آدم یه چیزایی میبینه که به جا دو تا شاخ ۴ تا شاخ در میاره بزن بیوگرافی امین تارخ احتمالا سنتون کمه به فیلم و سریال های تاریخی امین تارخ نمی رسه 

خالی

ستایش موسوی همین که نقش ماه پیشونی رو بازی میکنه خیلی تند تند حرف میزنه بازیشم اصلا خوب نیست صداشم میندازه تو دماغش

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

آدم یه چیزایی میبینه که به جا دو تا شاخ ۴ تا شاخ در میاره بزن بیوگرافی امین تارخ احتمالا سنتون کمه ب ...

من فکر کنم حداقل دوبرابر شما سن داشته باشم و سریال های تاریخی امین تارخ را هم دیدم مثل فیلم مادر علی حاتمی 

نمی دونم کی ساقی داره یا داشته ...برای کدوم فیلم سیمرغ گرفته ?برم فیلم را ببینم ...شاید تو اون فیلم ...

اها راستی پس بی سوادایی مثل سحر قریشی و ریحانه پارسا خوب بازی میکنن از ۹۰ درصد بازیگرای این کشور سابقش و سوادش بیشتره شما خودت دوس نداری نمیتونی تعمیم بدی کلا بازیش خوب نیست میتونی بگی بازیش رو من دوس ندارم

خالی
وای سلطان مصنوعی بازی کردن ....مصطفی زمانی ....

آره واقعا 

اگه با این قیافه قد نوک قاشق چای خوری بازی بلد بود سوپر استار شده بود مثل محمد رضا گلزار 

ما به همون قدر بازی هم راضی بودیم

به نظر من بازیهای جونی امین تارخ مثلاً تو بو علی سینا یا فیلم مادر خیلی از بازیهای پیریش بهتر بود مثل اغما و ...