2777
2789
عنوان

شما جای من بودید جدا میشدید؟

326 بازدید | 25 پست

یه پسر دوسال و نیمه دارم،

همسرم به شدت آدم لج بازیه،عصبی بشه دیگه واویلاس

از هیچکس هم تو خانواده خودش و من حرف شنوی نداره

کار درست حسابی هم نداره لیدره یوقتا مسافر باشه کارش خوبه نباشه هیچ...

میگه دوسم داره ولی کم کم داره دست بزن هم پیدا میکنه...

مثلا وقتی لج میکنه منم لج کنم جواب بدم هلم میده و ...

شما جای من بودید جدا میشدید؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

آخه مگه طلاق آسونه با ی بچه میخوای چیکارکنی آخه؟اگه ی موقع ی پشتوانه درست وحسابی باشه میشه به طلاق فکرکرد‌درغیراینصورت خیلی سخت میشه برات.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه مگه طلاق آسونه با ی بچه میخوای چیکارکنی آخه؟اگه ی موقع ی پشتوانه درست وحسابی باشه میشه به طلاق ف ...

پدر مادرم حمایتم میکنن 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

خب چرا وقتی اون عصبیه شماهم لج کنی؟؟؟؟بچه ک نیستی عزیزم تو باید اونو اداره کنی نه که باهاش بحث کنی

برو مشاوره

مطمئن باش حل میشه ولی زمانبره یکم

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

شوهر منم فوق العاده لجباز و عصبی و بددهن و اعتیاد داشت ترک کرد الانم رگهای اعصاب مغزش خشک شده و سرکار هم پول خرد و خوراکمون بزور درمیاد مستاجرم هستیم سه تا هم بچه دارم ۶و۲و۱ سالشونه خودمم از دستش عصبی شدم ماشینمون هم ۶ ماهه خرابه پول نداره درست کنه عزیزم بقیشم بعدا یادم اومد بهت میگم اهان خودمم دندونمو پول نداریم درست کنیم همه هم از شوهرم بدشون میاد و زورشون بهش نمیرسه به من میگن از ظلم مادرشوهرم که ..........

عزیزم همه اینایی که نوشتم واقعیت الان زندگی منه عزیزم سختی بالاخره تموم میشه و با هر سختی که نباید طلاق گرفت این دنیا محل ازمایشه

شوهر منم فوق العاده لجباز و عصبی و بددهن و اعتیاد داشت ترک کرد الانم رگهای اعصاب مغزش خشک شده و سرکا ...

الهی...🥺

منم دندونم خراب...ولی عروسی نگرفتیم سال۹۶ بجاش یه خونه ۵۰ متری خریدیم ببین منم زن بسازی هستم بخدا

کم خرج و قناعت کنم ولی این رفته رفته داره بدتر میشه پول که نداره اخلاق هم نداره پ به چیش دلم خوش باشه آخه😔

الهی...🥺 منم دندونم خراب...ولی عروسی نگرفتیم سال۹۶ بجاش یه خونه ۵۰ متری خریدیم ببین منم زن بسازی ه ...

دقیقا منم حس تو رو دارم ما۹۳ عروسی کردیم عزیزم من هنوز دوستش دارم که موندم 

هر کسی رو ببینی با هر شرایطی از زندگی و شوهرش دلش پره 

سعی کن بهش یه مدت محبت کنی رابطه ات رو خوب نگهدار حتی زورمی و الکی بعد با زبون خوش بفرستش سر یه کار دومی یا اینکه یه مهارت یاد بگیره در کنار لیدری ازش پول در بیاره مثل کناف کاری ،، نحاری و ام دی اف کاری یا حتی مشاور فروش محصولات بشه اینا کارایی هست که میتونه کنار لیدر بودن انجام بده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

سلام چندبار پیام دادم جواب ندادی زندگیم داره میپاشه  امیدوارم این سری جواب بدی فقط میخام بدونم شوهرم طلاها ولپ تاپ رو فروخته یا این همه مدت به من دروغ گفته خواهش میکنم بگو حست چی میگه اگه نفروخته کجاگذاشته وایاخانوادش درجریانند؟ تورو به اون خدایی که میپرستی فقط بگو اونارو فروخته یانه وکجاگذاشته اونا حق من بودن برای من خریده بودن خواهش میکنم میخام بدونم باچه ادمی دارم زندگی میکنم