2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 133 پست

چقد سخته خدا کمکت کنه اگه میدونستی دوست نداره چرا رابطه جنسی داشتی اگه رابطه جنسی داشتی چرا پیشگیری نکردی اگه پیشگیری نکردی چرا تا بچه کوچیک بود نرفتی يه دکتر خوب  الان اون بچه چه گناهی کرده

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
خب عقد کنن شناسنامه بگیره وقتی توان نگه داری بچه رو نداری این همه راه برای جلوگیری چرا بزاری حامله ...

خب عقد کنن؟اون‌اقا نمیخوادش عزیز من وگرنه حداقلش برمیگشت میگف حالا که حامله ای بیا زنم شو بجای اینکه بگه برو بنداز بدون‌هیچ همراهی ای

بعدم مگه به همین راحتیه؟نه همو درست میشناسن نه چیزی

اون آقا وقتی مسئولیت بچه خودشو گردن نمیگیره فک کردی مسئولیت چیزای دیگه رو گردن میگیره؟

انقد مطمعن نگین جلوگیری که هس...دکترش که دکتره میگه. احتمال پاره شدن کا ندوم و حاملگی همراه با آیودی و ....هست 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل و بلبل نیس مخالف بچه دار شدنم ولی ۳ ماهشه دست و پا داره قتله  و اینکه احتمال مرگ مادر و ...

بچه باباش نمیخادش فردا محبت پدری نداره تو این جامعه روزی صدبار ارزو مرگ میکنه، زن 8 ماهه بچه انداخته اینکنه 3 ماهشه من کاری ندارم فقط میگم به فکر اینده اون بچه باشه ن خودخواهیش واسه مادرشدن

گل و بلبل نیس مخالف بچه دار شدنم ولی ۳ ماهشه دست و پا داره قتله  و اینکه احتمال مرگ مادر و ...

میدونی دکتر گفت اگه ازمایش ان تی تایید کنه بچه باید سقط شه، بدون حضور پدرش هم بستریم میکنن ولی باید زایمانش کنم با امپول فشار

میدونی دکتر گفت اگه ازمایش ان تی تایید کنه بچه باید سقط شه، بدون حضور پدرش هم بستریم میکنن ولی باید ...

مگه آن تيش مشکل داشت

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
چقد سخته خدا کمکت کنه اگه میدونستی دوست نداره چرا رابطه جنسی داشتی اگه رابطه جنسی داشتی چرا پیشگیری ...

چرا نرفتم پیش یه دکتر خوب؟؟؟ که برام بندازتش؟؟ کدوم دکتری قانونی این کار میکنه؟؟؟ من جز خواهرم و خالم به هیچکس نگفتم. اون نامرد حتی نپرسید لچه رو انداختی یا نه. زنده ای یا نه. چقدر هزینه دادی؟؟؟ بعدشم افتادم رو خونریزی گفتم بچه حتما ساکشن شده بعد یه ماه از شدت خونریزی رفتم اورژانس فهمیدم زندس. الان که ۳ ماه و نیمشه روح داره بدنش کامل تشکیل شده دیگه از عهده من خارجه قید ابروم زدم به عموهام گفتم. وقتی عم م فهمید ارزوی مردن میکردم تا پای خودکشی رفتم هر چیزی که نباید بشنوم رو شنیدم.

گفت بچم هماتوم داره بخاطر ساکشن هماتوم ینی چی😐😑

هماتوم در بارداری یا هماتوم ساب کوریونیک (هماتوم جفتی) به معنی تجمع غیر طبیعی خون بین جفت و دیواره رحم می باشد که اصطلاحا به آن خونریزی پشت جفت نیز گفته می شود.

به زبون خودمون یعنی اینکه به جای اینکه خون تو رگ جریان داشته باشه تو بافت جمع میشه فکر کنم البته 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
اشتباه کردی عزیزم ک تا رسمی نشده همه چیز رابطه داشتی خیلی از مردا جنبشو ندارن

منم با شما موافقم

خانما آخه چرا تو مدت آشنايي تن به رابطه دادين 

بي تجربه هم نبودين

آخه چرا انقدر هولين؟

آقا كامشم گرفته دِ برو

متاسفم اين اتفاق برات افتاده و بيشتر متاسفم براي اون بچه اي كه تو اين رابطه تشكيل شده

میدونی دکتر گفت اگه ازمایش ان تی تایید کنه بچه باید سقط شه، بدون حضور پدرش هم بستریم میکنن ولی باید ...

اگ پزشک بگه ک هیچی

ولی ب زور نکشش

عزیرم

بعد این هم دیگ وارد هر رابطه ای شدی زود رابطه جنسی برقرار نکن