2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 133 پست
عموهام فهمیدن  قیامت شد ... هر آن چیزی که فکر کنید و هر تحقیری رو متحمل شدم. انقدر پای تلفن گر ...

عزیزم عاقلانه فکر کن اون برای تو شوهر نمیشه از خدات باشه از سرت بازشه میخوای چیکار التماسش کردی تا عقدت کنه یه عمر دوباره  بدبختی بکشی با چند تا بچه دوباره ازش جدا شی این ادم هرزه اس هر روز با چند نفره

اینارو میتونی تحمل کنی بنظرت بچه ات این پدر بی مسئولیتو میخواد چیکار

این همه خود کم بینی و کمبود عزت نفستو همه رو میزارن به حساب قاطی شدن هورمونات بخاطر بارداریت

شما سنی نداری میتونی یه ازدواج بی دردسر داشته باشی

ازش جدا شو خودتو راحت کن اون ادم درستی نیست بدبخت میشی خودتو نجات بده

به نظرم سقط بچه سالم گناهه

ولی نگه داشتنش با این شرایط سختر 

خدا کمکت کنه برات دعا میکنم این روزای سخت زودتر  تموم شه

امروز رفتم جواب ازمایش خون بچم رو گرفتم. بچم تو ردیف بچه های های ریسک قرار داره و احتمال وجود بیماری های کروموزومی توش بالاست و خود دکتر پیشنهاد سقط داد

از این نظر دیگه عذاب وجدان ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز رفتم جواب ازمایش خون بچم رو گرفتم. بچم تو ردیف بچه های های ریسک قرار داره و احتمال وجود بیماری ...

الهی عزیزم 

خدا به دلت صبر بده جواب اون نامردم خودش میده 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤

امروز قرار بود سقط انجام شه

من و خواهر رفتیم بیمارستان اونم اومد. پزشک باهامون صحبت کرد دستمزدش اول گرفت بعد کارای پذیرش انجام دادیم قرار بود مستقیم برم اتاق عمل بیهوش شم کورتاژم کنن ولی همه این صحبتا قبل واریز پول بود

دکتر گفت اول برات یه سرم امپول میزنن دردت شروع میشه بعد برات قرص داخل واژن میزارن دردت بیشتر میشه و بعد ۱ ساعت دهنه رحم باز میشه بعد میبرن اتاق عمل

سرم زدن ۸ تا تمپول مختلف تو انژوکت و سرم زدن هر لحظه منتظر یه درد وحشتناک بودم ولی خبری از درد نبود با ویلچر خواستن منو ببرن اتاق عمل که...گفتن شما مرخصی رییس بیمارستان موافقت نکرده

گفتم منو با همین لباس و ویلچر ببرید اتاق رییس بیمارستان

هرچی خواهش کردم شرایطم گفتم فایده نداشت

اون نامرد گفت بریم خونه قرص بزار درد زایمانت شروع میشه بچه رو بزا

۵ ساعت درد بدون امکانات توی خونه

قبول نکردم

با کلی من و من یه جای دیگه رو پیدا کرد که قراره فردا بریم 

خیلی ناراحتم و ناامید خیلی

تروخدا دعام کنین

محتاجم به دعاتون

دارم اماده میشم دوباره برم برای سقط

اینبار معلوم نیست کجا

اون میگفت اگه امروزم انجام نشه من بیخیال میشم

گفتم فکر کردی میتونی مگه؟! گفتم اسم دکترش چیه....گفت من نمیدونم کلینیکم نیست حتی

بچه ۴ ماهشهههه

چه روز سختی بود امروز بچم تکه تکه شد بچم مرد

خیلی متاسفم

ولی برای اون بچه خوشحال باش طفلی اگه پا تو این دنیا میزاشت روزای خوبی رو نمی‌گذروند

ان شاالله در بهترین شرایط مادر شدن رو تجربه کنی

اگر هم کسی ازت خواست که اندامت رو ببینه نیازی به رابطه نیست که دچار این مسائلت بکنه

چه. خوب که اومدی اینجا گفتی شاید چندتا دختر مثل تو بیان ببینن و قبل از عقد رسمی تن به رابطه ندن آر ...

اره قبل از عقد رسمی چنین خریتی نکنید

نه بخاطر مسائل شرعی نه !!!

برای اینکه اگه از اولش وا بدی احساسی عمل کنی بدجوری زمین میخوری

دیروز عمم زنگ زد... گفت پسره به عموم زنگ زده که عذاب وجدان دااره و میخواد یه مبلغی رو به من بده! و عموم گفته ازت پول نمیخوایم ابروش بردی بیا عقدش کن!!!! چون بعدا بخوام ازدواج کنم اگه به هر دلیلی کورتاژی که انجام شد مشخص شد یا میخواستم به همسر ایندم  بگم کورتاژ داشتم.... لااقل بگیم محرم بودم. برای حفظ ابرو!

و اون با صیغه محضری موافقت کرده و مبلغی به عنوان مهر بده ( حدود ۵۰۰ میلیون)

حتی ذره ای فکر نکنید برای عذاب وجدانشه یا ناراحته ابدا نه! ۵۰۰ میلیون در مقابل درامد ماهی ۵ میلیارد این هیچه! فقط میخواد یه مبلغ ناچیزی بده که سرش بالا بگیره بگه من جبران کردم فقط همین

روزی که برای سقط رفتم  با چشمای خیس از اشک بیهوش شدم و وقتی بهوش اومدم با گریه بهوش اومدم تا برسم خونه گریه میکردم. نه معذرت خواست نه حلالیت گرفت نه ذره ای احساس ناراحتی تو صورتش میدیدی. همین که بچش مرد سوار ماشینش شد رفت. حتی خداحافی هم نکرد 

حالا این ادم بی شرف میخواد اینجوری خودشو برای خانواده و فامیل من توجیه . و بگه کردم پولشم دادم!

جای من باشین چکار میکنید!

اینطوری  اون کثافت که ذره ای رحم و احساس و وجدان نداشت سرش بالا میگیره 

دیروز عمم زنگ زد... گفت پسره به عموم زنگ زده که عذاب وجدان دااره و میخواد یه مبلغی رو به من بده! و ع ...

خبر جدید اینکه بر خلاف گفته خودش زیر حرفش زد و ریالی پول نداد حتی هزینه های درمانی که کرده بودم رو هم نداد و پست بودن خودشو دوباره ثابت کرد

از اونجایی که چک ها رو تو سامانه صیاد ثبت کرده بود و منم تایید کرده بودم حالا قصد دارم ازش شکایت کنم

حدودا ۱۱ ماه از این قضیه گذشت. ساعت نزدیک ۴ صبحه

تمام اون اتفاقات دوباره مثل فیلم از جلوی چشمم گذشت

خدا کجاست؟؟؟؟؟؟ هست اصلا؟؟؟؟؟ پس چراااااا نمیبینمش؟؟؟!!!!

خسته شدم از زندگی