2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودت بقیه کارها رو بکن و نیازی به بودن این آقا نیست فقط به عموهای بگو یه کتک حسابی بزننش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اخی عزیزم اون طفلی چ گناهی داره .ولی اگه ب این زندگی برگردی هم نابودی .کسی ک بچه خودشو مسئولیت قبول ...

حداقل اگه شرایطشو داری خودت نگهش دار 

ولی از اون تعهد بگیر از دادگاه ک حضانتش با تو باشه .اگه نه ک هیچ 

بچه رو نگه دار معجزه خداونده ببین میخواستی بکشیش نشد نگه دار مادر بودن افتخاره چ بابا باشه چ نبا ...

خرجشم لابد روزی با خداست تو فلاکت و بی محبتی پدر یه بچه رو بزرگ کنه بخاطر خودخواهی هیچ به اون طفل معصوم فک کردید انگار ایران همه چی گل و بلبله 

یادمه گفته بودی که محض آشنایی باهم رابطه داشاید و بهونش این بود ک میخواد ببینه از لحاظ جنسی به هم می ...

دقیقا

الان با این ادم نجس چه کنم

جوری میگه بچه رو یکشنبه میام بریم بندازیم که انگار خداست بچه منم عروسکه

فقط اونایی که میگین چرا وادادی و چرا رابطه داشتی داشتی و این حرفا خواهشا دیگه به اسی توهین نکنید بنده خدا که نمی‌خواسته اینجوری بشه و یه اشتباهی کرده و مطمنا خودشم پشیمونه. دیگه بیشتر عذاب وجدان بهش ندید. 

دقیقا الان با این ادم نجس چه کنم جوری میگه بچه رو یکشنبه میام بریم بندازیم که انگار خداست بچه منم ...

تقصیر خودته عزیز

سه ماه تایم خیلی کوتاهیه چطور این همه بهش اعتماد کردی

خرجشم لابد روزی با خداست تو فلاکت و بی محبتی پدر یه بچه رو بزرگ کنه بخاطر خودخواهی هیچ به اون طفل مع ...

گل و بلبل نیس

مخالف بچه دار شدنم

ولی ۳ ماهشه

دست و پا داره

قتله 

و اینکه احتمال مرگ مادر وجود داره

ببین اون اصلا باور نکرده که تو حامله ای فکر میکنه میخوای تلکه اش کنی .شاید بیاد بیمارستان و ببیندت و ...

الان دیگه اینطوری فکر نمیکنه ۱۸ تا سونوگرافی دارم هر بیمارستانی رفتم این مدت همشو براش واتساپ کردم عموم با خواهرش حرف زده