2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 133 پست
خب عقد کنن؟اون‌اقا نمیخوادش عزیز من وگرنه حداقلش برمیگشت میگف حالا که حامله ای بیا زنم شو بجای اینکه ...

عزیز من چرا بحث میکینی😐

اون بچه سه ماهشهههه

پس هرکس شرایط نگه داری بچشو نداشت باید دست بندازه گردنش خفش کنه 

جون داره زندست

به جای دم زدن از کارای اشتباه مرد یکم به انسانیت فک کن

عقد کنه بعد طلاق بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من چرا بحث میکینی😐 اون بچه سه ماهشهههه پس هرکس شرایط نگه داری بچشو نداشت باید دست بندازه گرد ...

اون نامرد فکر اینو کرده بود که ممکنه عموهای من این پیشنهاد بدن گفته من ازدواج کردم

چرا نرفتم پیش یه دکتر خوب؟؟؟ که برام بندازتش؟؟ کدوم دکتری قانونی این کار میکنه؟؟؟ من جز خواهرم و خال ...

عزیزم از همون اول باید قانونی اقدام میکردی

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
اون کثافت باید بیاااد ببینه چه گهی خورده تا دیروز همه چیزو انکار میکرد

این که صددرصد مطمئن باش خدا یه جای درست تقاص اینکارشو میگیره ازش 

اما خدای نکرده صبر کردنت واسه خودت خطر نداشته باشه 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
اون نامرد فکر اینو کرده بود که ممکنه عموهای من این پیشنهاد بدن گفته من ازدواج کردم

پناه بر خدا چه آدمایی پیدا میشن

اینکه باهاش رابطه داشتی اشتباه بوده ولی خب کاریه که شده🤷‍♀️

از الان به بعد دیگه درست تصمیم بگیر

کاری نکن بعد دوباره پشیمون شی

من پرسیدم ازتون چطور از این بی شرف باید انتقام گرفت

چن سالشه؟

ازوناس که سر وگوشش داعم میجنبه؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

خدا دیر گیره ولی شیر گیره نترس چوبشو میخوره بدم میخوره اگه خدایی هست به خاطر همون بچه مظلوم جوابشو میده کثافت 

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
من پرسیدم ازتون چطور از این بی شرف باید انتقام گرفت

چون محرم بودید و این اتفاق افتاده نمیتونی قانونی ازش شکایت کنی؟ 

اگه اینکارو نمیتونی کنی که به عموهات بگو یه کتک درست حسابی بزننش دلت خنک شه لاقل

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤