2777
2789
میشه کامل توضیح بدی این چجور غذاییه و چجوری پخته میشه چرا اینجوری پخته میشه و اونهمه نمکو میخورین؟

نه نمکو که نمیخوریم

اول مرغ رو همینجور که سالم هست تمیز میکنیم و میشوریم(پوستشو در میاریم)بعد بعد با آبلیمو و زعفران مزه دارش میکنیم و بعد داخل شکم مرغ که خالی شده یک پیاز کوچیک و یک فلفل دولمه ای کوچیک و آلو خورشتی و یکم سبزی میذاریم(سبزی تر که برای قورمه استفاده میکنیم) البته این موادی که داخل شکم مرغ میذاریم ذائقه ای هست بعضیا زرشک میذارن بعضیا هم کشمش و...  در آخر مرغ رو میذاریم داخل ماهیتابه

بعد کف قابلمه نمک میریزیم و ماهیتابه ای که مرغ داخلش هست رو میذاریم تو قابلمه روی نمک ها(مرغ و نمک اصلا با هم برخورد ندارن که مرغ شور بشه) با شعله کم بپزه.

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

ازقدیم بوده تونشنیدی 😄 اره خیلی خوشمزست ولی تو فویل کره بمال مرغ مزه دار و بچین وببندش بعد بز ...

چه جالب 

بعد مرغو باچی مزه دار میکنین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=287869465]مرغو باچی مزه دارمیکنین تواین روش[/QUOT خودم توی مخلوط لیمو پیاز فلفل سیاه زعفران پودر سیر پاپریکا  روی فویل هم کره میزنم مرغه با کره سرخ میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
 نه نمکو که نمیخوریم اول مرغ رو همینجور که سالم هست تمیز میکنیم و میشوریم(پوستشو در میاریم)بعد ...

ایول چه جالب

دستت درد نکنه توضیح دادی

یسوال نمک درشت یا ازهر نمکی میشه استفاده کرد 

کف قابلمه ضخامت نمک چقد باشه خوبه

حدودا چن ساعت میپزه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مرغو باچی مزه دارمیکنین تواین روش

من فقط پودر زعفرون و چند قطره ابلیمو و یه کوچولو پودر پیاز و پاپریکا داخل شکمش میریزم

چون پوست مرغ باید کامل خشک‌ باشه

قبل از اینکه داخل قابلمه بذاریمش باید با دستمال تنظیف خشکش کنیم که نمک نچسبه بهش

[QUOTE=287869465]مرغو باچی مزه دارمیکنین تواین روش[/QUOT خودم توی مخلوط لیمو پیاز فلفل سیاه زعفران پ ...

ایول مرسی عزیزم

ایول چه جالب دستت درد نکنه توضیح دادی یسوال نمک درشت یا ازهر نمکی میشه استفاده کرد  کف قابلم ...

خواهش میکنم 

هر نمکی که باشه فرق نمیکنه 

مامان من دو بسته نمک میریزه کف قابلمه

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

مرغت باید خشکه خشک باشه

ادویه زرد چوبه ودارچین وکاری 

سه پاکت نمک میریزی توقابلمه ،قابلمه رو دوسه بار بکوب زمین تا مساوی بشه 

ادویه روبزن به مرغت ،مرغتو میزاری رو نمک

فلفل دلمه وسیب زمینی وپیاز سه عدد نصف کنی وحلقه ،بزاربالا مرغت

دروببند ، تا ۳ ساعت اماده هست نوش جان

حسین جانم 🌺

بله ما دو‌نفریم جوجه کوچیک میگیرم زیر یک‌ کیلو باشه هم زود میپزه هم قشنگ طلایی میشه

مرسی عزیزم چقد زمان پخت لازمه براش

من فقط پودر زعفرون و چند قطره ابلیمو و یه کوچولو پودر پیاز و پاپریکا داخل شکمش میریزم چون پوست ...

مرسی بعد کامل گریل میشه یعنی

خوب میشه  مرغ رو به جای ماهی تابه توی قابلمه ی کوچکتر بزاریم  

قابلمه دیواره داره باعث میشه حرارت قشنگ به مرغ نرسه اما ماهیتابه دیواره نداره و علاوه بر مغز پخت شدن مرغ طلایی هم میشه