2777
2789
خواهش میکنم  هر نمکی که باشه فرق نمیکنه  مامان من دو بسته نمک میریزه کف قابلمه

اوف دوبسته

یعالمه میشه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
قابلمه دیواره داره باعث میشه حرارت قشنگ به مرغ نرسه اما ماهیتابه دیواره نداره و علاوه بر مغز پخت شدن ...

بعداونهمه نمکو دور میریزین؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف دوبسته  یعالمه میشه

آره ولی میشه ازش دوبار هم استفاده کرد و زمان پختش رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم دو سه ساعتی میشه 

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

بعداونهمه نمکو دور میریزین؟

نمک میسوزه دیگه 

نه میشه دوباره هم ازش استفاده کرد 

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

سلام گل نمک رو با سفیده ی تخم‌مرغ مخلوط میکنی به صورتی که مثل یه خمیر خیلی سفت در بیاد بعد پهنش م ...

همشو میفهمم غیر اینکه بعدش چه بلایی سر قابلمه میاد؟به نظرت رو سنگ نمک بهتر نمیشه؟ بهم بگو قابلمه خراب میشه؟در قابلمه باید بسته باشه؟

باید مرغ رو بعد مزه دار شدن کاملا کاملا خشک کنی

قابلمه خشک مرغ خشک

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
یه دستور پخت هست که نمک رو میریزن کف قابلمه مرغارو میچینن روی نمک... یه بار درست کردم مرغ رو که چید ...

تا جایی که من میدونم روی نمک مستقیم نباید میزاشتی باید مرغت رو توی ظرف پیرکس داخل قابلمه نمک میزاشتی 

همشو میفهمم غیر اینکه بعدش چه بلایی سر قابلمه میاد؟به نظرت رو سنگ نمک بهتر نمیشه؟ بهم بگو قابلمه خرا ...

من خودم یه قابلمه روحی داشتم کفش سر سوزن سوراخ شده بود گذاشتم برای این کار

تو اون کامنت گفتم قابلمه کهنه ی ترجیحا روحی ولی

قابلمه هیچی نمیشه 

چرا چون اولش که شعله زیاده سفیده هنوز خامه و کف قابلمه خیسه بعدشم که شعله کم میشه و در قابلمه دم کنی میذاریم داخلش بخار میشه و عین فر میشه

سنگ نمک آب میشه کف قابلمه

درش اول باید باز باشه بعد دم کنی بذاری ببندی

من خودم یه قابلمه روحی داشتم کفش سر سوزن سوراخ شده بود گذاشتم برای این کار تو اون کامنت گفتم قابلمه ...

ممنون اما سنگ نمک خیلی سگ جونه تو آبم آب نمیشه ی کلیپ دیدم رو یک تیکه سنگ نمک داغ مرغ گریل میکرد خیلی عالی بود