2777
2789
عنوان

میشه بگین حق باکیه من یا شوهرم

128 بازدید | 15 پست

دوشبه میخایم بریم خونه خواهرشوهرم واسه اینکه حامله شده ی سری بزنیم تبریک بگیم..اونم به اصرار شوهرم و اینکه مادرش بهش گفته همه اقوام دامادش رفتن سرزدن خونش...بعد دیشب ساعت ۹ونیم زنگ زدیم مادرشوهرمم بیاد،یجوری با تحقیر گفت نهههه من امشب نمیام دوستاش خونش دعوتن شام،حالاخواهرشوهرم همکلاسی من بوده تا پیش،و منو شوهرم اگرم میرفتیم غریبع که نبودیم ده دق مینشستیم و برمیگشتیم،اصلا نگفت شمابرید..جوری گفت که نریم،دوباره امشب زنگش زدیم میگه نه نرید اون الان ساعت ۱۰میشع میخاد بخابه بچه مدرسع ای هم داره بچشم خابه نرید...من خیلی بهم برخورد میخاسم بگم دیشب بچش نمیخاسه بره مدرسه که مهمون داشتع؟به شوهرم اینوگفتم و گفتم دیگه پامو نمیزارم خونه خواهرت،دوشبه میخایم بریم هی مامانت نه و نو میاره،شوهرمم شروع کرد به تهدید و ناسزا باهم بحثمون شد..درآخرم داره بهم میگه تو چشمات دراومده براخواهرم بچشم پسرباشه خودتو میکشی از حسادت..گفتم من ی تار موها دخترمو باچیزی عوض نمیکنم،نمیدونم چرا همش میخاد منو خار کنه،دامادشونم اثلا محل نمیده میریم خونشون پولدارن خیلی خودشونو میگیرن..میگم تومیبینی اینجوره رفتاراشون بازم میخای منوخارکنی ببری خونشون؟میگه میخای منو از خونوادم جدا کنی..واقعا نفهمه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با خود خواهرشوهر صحبت نکردی و زنگ مادرش زدی

چون شوهر احمقم گفت بزار بگیم مامانمم بیاد..بعدم اونا خودشون اصلا زنگ نمیزنن بمن خب بدن که میان..اصلا خیلی کم میان خونمون نمیان اکثرا

چرا از مادرشوهر کسب اجازه میکنین ، به خودش زنگ نمیزنین ؟بعدم اینجور هماهنگی ها رو من هیچوقت انجام نم ...

خب شوهرم گفت میریم حالا یاخونه بودن یانبودن ولی قبلش زنگ زد به مامانش