2777
2789
عنوان

عروس جدیدا رفتارای زشتی میکنه که میدونه ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 173 پست

ببخشید این حرفو میزنم ...منظورم شما نیستید کلا میگم...بنظرم کم پیدا میشه وقتی به عروس احترام بزاری و فرقی بین خودش و بقیه احساس نکنه به مادرشوهرش بی احترامی کنه.... شاید از جای دیگه دلخواه از شما خواسته تلافی کنه ....یا شاید دوست نداره رفت و آمد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا راست میگم بعدش میگه آخه شوهرم وسایل سالاد نگرفت میگم به من میگفتی چون خونمون نزدیکه میگه روم ...

مهموناش  بی خبر میان؟

اگه بی خبر میان ک حق با عروسه  منم روم نمیشه از مادرشوهر چیزی بخوام 

ولی اگ مهمون قبلش  خبر میده و عروس کاری نکرده  دیگه  مقصرع

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
خب باید مینداختی دور بعد بهش میگفتی خراب بود گفتم در جریان باشی حالا فدای سرت. که البته بازم ناراحت ...

منم انداختم دور....آخه برای بار چندم ...یه سری روغن داد تاریخش گذشته بود انداختم چیزی نگفتم...یه سری رب گوجه داد تاریخ گذشته بود چیزی نگفتم انداختم دور ...امروز دیگه کفری شدم زنگ زدم...الان عکس ماهی میزارم واقعا بگید این ماهی برای دو روز پیشه

نکنید به شما مربوط نمیشع ، بذارید خودش بفهمه زندگی خودشه وقتی شما کارشو انجام میدید یاد نمیگیره برای ...

چه حرف آرام کننده ای زدی مهربون. ولی آخه آبروریزی میشه پشت سرم حرف میشه میگن عروسش نفهم بود خودش چرا نکرد.البته همینجوریشم بد شد مردم خر نیستن که میفهمن به روم نمیارن.قبلا میگفت تو از مادرم بهتری و واقعا نه از مادر خودش بلکه از مادرای مهربون واقعی هم بهتر بودم باهاش جوریکه دخترم میگفت اون دخترته من نیستم اما بعد از اینکه بچه هاش سقط شد با من بد شد در حالیکه فقط توی مدت ۶ ماه بارداریش به جاش دستشویی نرفتم باقی کاراش بامن بود آبم میریختم گلوش 

به خدا راست میگم بعدش میگه آخه شوهرم وسایل سالاد نگرفت میگم به من میگفتی چون خونمون نزدیکه میگه روم ...

چند سالشه ؟ شاید به خاطر سنشه شاید هنوز بلد نیست واسه مهمون داری چیکار کنه 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
بعدشم مادرشوهر نباید خودش یا بچه ها بگیره  فقط در حد سلام علیک باهاش حرف بزن  یکم ابهت د ...

دلم نمیاد به خاطر پسرم حاضرم بمیررررم. چون آقاست دست به خاک بزنه ایشاالله طلا بشه از بس که توی این ۲۱سال سنش ازش بدی ندیدم 

چه حرف آرام کننده ای زدی مهربون. ولی آخه آبروریزی میشه پشت سرم حرف میشه میگن عروسش نفهم بود خودش چرا ...

عزیزم شاید دلیلش  شما نیستی 

چون میگی بچه اش سقط شده  شاید از لحاظ روحی ناراحته

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
مهموناش  بی خبر میان؟ اگه بی خبر میان ک حق با عروسه  منم روم نمیشه از مادرشوهر چیزی بخوام ...

شب قبلش خبر داد دونفر بودن ی زن و شوهر قرار شد شوهرش ازبیرون غذا بگیره این فقط برنج بذاره