عروسم بعد از اینکه ۲ ساله از دختر خودم بهش بیشتر احترام کردم و محبت بی کلک . جدیدا رفتارای زشتی میکنه بی دلیل .همش میخواد لج منو دربیاره میخاد ی کار کنه از کوره دربرم .چیکار کنم ؟
ببخشید این حرفو میزنم ...منظورم شما نیستید کلا میگم...بنظرم کم پیدا میشه وقتی به عروس احترام بزاری و فرقی بین خودش و بقیه احساس نکنه به مادرشوهرش بی احترامی کنه.... شاید از جای دیگه دلخواه از شما خواسته تلافی کنه ....یا شاید دوست نداره رفت و آمد کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب باید مینداختی دور بعد بهش میگفتی خراب بود گفتم در جریان باشی حالا فدای سرت. که البته بازم ناراحت ...
منم انداختم دور....آخه برای بار چندم ...یه سری روغن داد تاریخش گذشته بود انداختم چیزی نگفتم...یه سری رب گوجه داد تاریخ گذشته بود چیزی نگفتم انداختم دور ...امروز دیگه کفری شدم زنگ زدم...الان عکس ماهی میزارم واقعا بگید این ماهی برای دو روز پیشه
نکنید به شما مربوط نمیشع ، بذارید خودش بفهمه زندگی خودشه وقتی شما کارشو انجام میدید یاد نمیگیره برای ...
چه حرف آرام کننده ای زدی مهربون. ولی آخه آبروریزی میشه پشت سرم حرف میشه میگن عروسش نفهم بود خودش چرا نکرد.البته همینجوریشم بد شد مردم خر نیستن که میفهمن به روم نمیارن.قبلا میگفت تو از مادرم بهتری و واقعا نه از مادر خودش بلکه از مادرای مهربون واقعی هم بهتر بودم باهاش جوریکه دخترم میگفت اون دخترته من نیستم اما بعد از اینکه بچه هاش سقط شد با من بد شد در حالیکه فقط توی مدت ۶ ماه بارداریش به جاش دستشویی نرفتم باقی کاراش بامن بود آبم میریختم گلوش