عروسم بعد از اینکه ۲ ساله از دختر خودم بهش بیشتر احترام کردم و محبت بی کلک . جدیدا رفتارای زشتی میکنه بی دلیل .همش میخواد لج منو دربیاره میخاد ی کار کنه از کوره دربرم .چیکار کنم ؟
مثلا فامیلم میاد خونشون شام ۵۰۰ تومنم کادو میده میرم میبینم هیچ کاری نکرده نه چایی نه میوه نه سالاد حتی ظرفای مهمونی هم که خودم خریدم آماده نکرده مجبور میشم خودم بلند بشم همه چیزو حاضر کنم
دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام
مثلا چیکار میکنه عزیزم.....امروز مادر شوهرم بهم ماهی داد آوردم خونه دیدم گندیده....بهش زنگ زدم گفتم این ماهی برای کی بود و چرا گندیده بود بمن دادی... میگه تازه خریدم داری دروغ میگی..منت گذاشت رو سرم که میخواستم کمک خرج باشم...عکس گرفتم ازش تا به خواهر شوهرم نشون بدم ....
مثلا فامیلم میاد خونشون شام ۵۰۰ تومنم کادو میده میرم میبینم هیچ کاری نکرده نه چایی نه میوه نه ...
😐😐 چ بی تربیته
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
مادرشوهریا باید احترامت رو بزاره در غیر این صورت مثل خودش رفتار کن واقعا همه اش میگن مادرشوهر ...
با اینم موافقم. مادر شوهر داریم تا مادرشوهر .عروس داریم تا عروس. منم مادرشوهر بدی دارم ولی عروسایی رو دیدم که هفت خطن مادرشوهرایی رو دیدم که خیلی عروسا راضین ازشون
هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
مثلا چیکار میکنه عزیزم.....امروز مادر شوهرم بهم ماهی داد آوردم خونه دیدم گندیده....بهش ز ...
خب باید مینداختی دور بعد بهش میگفتی خراب بود گفتم در جریان باشی حالا فدای سرت. که البته بازم ناراحت میشد . ولی من جات بودم هیچ حرفی نمیزدم چون خودشو بی ارزش کرده اگه میدونسته. اینکه بخای ثابت کنی خوب نی