2777
2789
عنوان

عروس جدیدا رفتارای زشتی میکنه که میدونه ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 173 پست
نکنه شما خاله ی منی.اونم مثل شماست همین شرایط و همین سن.دقیقامشکل اینجاست که شمانمیخواین متوجه شین ک ...

عزیزم من اصلا کنترلشون نمیکنم چون ماشاالله پسرم خوبه مسائلو حل میکنه گاهی اوقات خودش راهنمایی میخاد من جواب میدم 

بی عاطفه بودن توی مرام من نیست تا نفس دارم پسرمو مراقبت میکنم اما دخالت نه در حد پیشنهاد و راهنمایی

مادرشوهرمن شوهرم بره تو شرکت میگه رفتی نوکری مردم میکنی زشته بره اسنپ میگه رفتی شوفر شدی زشته بچم بره سرکاری مغازه ای چیزی میگه رفتی اونجا میبیننت زشته برا کسی کار کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصلا کنترلشون نمیکنم چون ماشاالله پسرم خوبه مسائلو حل میکنه گاهی اوقات خودش راهنمایی میخاد ...

مثلا من مریضم حالمم بده یعنی خودم نمیدونم نمیتونم راه برم ک یکی دیگه بیا بگه نه نرو نمیتونی بری اونم مریضه خودش میدونه میتونه بره مسافرت یا نه

عزیزم من اصلا کنترلشون نمیکنم چون ماشاالله پسرم خوبه مسائلو حل میکنه گاهی اوقات خودش راهنمایی میخاد ...

عزیزم من ک چندتا کامنت بالاتر بهتون گفتم که.

اینجا متاسفانه بدترین دید رو ب مادرشوهر دارن.اصلا تو ذهنشون نمیگنجه مادرشوهرحمایتگر مادرشوهری نیست که لزوما دخالت کنه.

من شما رو درک میکنم.

واقعا زحمت زیادی کشیدین برای پسر و عروستون.

توکامنت هم گفتین که به اصرار خودشون راضی به این ازدواج شدین.

واقعا بزرگوارین.

اگر من همچین مادرشوهری داشتم قطعا نمیزاشتم ازم برنجه‌.

اما اینحا فقط میخوان حق روب عروس بدن شما اگر پیامبر هم باشین حق روب عروس میدن.برای همین اهمیت ندید به صحبتها.

شما قطعا براشون بهترین بودین.

ان شاالله خدا سلامتی بهتون بده.

خداروشکر پسرتون عاقله ان شاالله خانومش هم در کنارش یادمیگیره خیلی چیزا رو

عزیزم عروس دارم زندگی سختی داشتم سن کم داشتم شوهر بداخلاق ولی بالاخره گذشت .البته ۱۵ سالم بود چون اس ...

عزیزمممم...خدارو شکر که ثمره زندگیت خوب بوده.....و همچنین شما انشاله زندگی خوب و پربرکتی باشه براتون

ببین بعضی‌ها واقعا بد خوراکن مثال میزنم قشنگ متوجه بشی ، دیدی دل مرغ یه کیست هایی کنارش هست کاملا گر ...

نه عزیزمممم....حرصم از این درمیاد که خوراکشون خیلی خیلی عالیه....چه خوراک چه پوشاک چه وسایل خونه، همش چیزای درجه یک می‌خره..... اصلا ماهی آزاد نمیخورن.... فقط برای ما درست میکنن....همیشه ماهیگیر صید میکنه از دریا  بهش زنگ میزنه بیا ببر،میره می‌خره میار .... بخدا اصلا برام مهم نیست خودش چی میخوره یا برای ما چی درست میکنه چون چشمام سیره.... منم میگم چرا وقتی خودش اینارو نمیخوره میده به بقیه ...فقط خودشو میبینه اصلا بچه هاش براش مهم نیستن جز یه دونه از پسراش

خدا به فریاد برسه با تو حتی تو مهموناشم دخالت میکنی نظر میدی ک بیان یا نیان خب شاید مثلا من دلم نخاد ...

وقتی دل بخواهی رفتار میکنی نباید انتظار داشته باشی بقیه باهات درست رفتار کنن بقیه هم دلشون بخواد محل میذارن بهت نخوادم حسابت نمیکنن 

مادرشوهرمن شوهرم بره تو شرکت میگه رفتی نوکری مردم میکنی زشته بره اسنپ میگه رفتی شوفر شدی زشته بچم بر ...

خب خودش باید پول بده شغل دلخواهشو بزنه اگه درآمدم نداشت خودش خرج پسرشو عروسشو از جیب بده 

خب خودش باید پول بده شغل دلخواهشو بزنه اگه درآمدم نداشت خودش خرج پسرشو عروسشو از جیب بده 

مادی هزاری هم تو زندگی کسی کمکمون نکرده ولی دخالت بلدن کنن ما ک چیزی ازشون نمیخاییم ایقد دخالتشون چیه