2777
2789

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸.

1_الان بیداری🌱🇦🇷.

2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕.

3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡.

4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸.

5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ'

7_الان داری امتحان میکنی💜🛁.

8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕.

9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉.

11_الان داری چک میکنی💨🚌.

12_الان باز خندیدی🥣🌸.

13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀.

14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد

والا هیچکدومو انجام ندادم نه خندیدم نه برگشتم نگا کنم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی جرر😂😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

چرا نخندیدم!!! 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

رومن ناثیرنداشت

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

دقت کردین

وقتی بچه هستیم ، میگن بچه است نمیفهمه

وقتی جوان هستیم ، میگن جوون و خامه نمیفهمه

وقتی هم پیر هستیم ، میگن پیره حالیش نیست

فقط موقعی که میمیریم میان سر قبرمون و میگن عجب انسان فهمیده ای بود😂😂😂

⟁ #طنز

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد