2777
2789
عنوان

شوهرمو نفرین کردم حالا مریض شده😑

2670 بازدید | 33 پست

چند وقت پیش شوهرم سر غذا گیر داد و اعصاب خوردی درست کرد اونم غذایی که خونه بابام خوردیم. منم بی نهایت دلم شکست و با خدا صحیت کردم گریه کردم گفتم یه جوری بشه نتونه جز سوپ هیچی بخوره.

حالا مریض شده گلوش درد میکنه صداش بالا نمیاد سرفه میکنه و از خواب می پره😑

الان از کجا میفهمه تاوان دل شکسته ی منه این مریضیش؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اعتماد به نفسی داری 😂

اعتماد به نفس نیست. دلم خیلی شکست بدونی چقدر التماس کردم خدا و امام زمان رو. الهی دلت هیچ وقت نشکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین سفارش نفرین برا یه زن خونه خراب کن و مرد خائن قبول میکنی؟، 😄🤣

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همون که تومیدونی کافیه. لزومی نداره بدونه اون

خب باز دوباره شروع میکنه گیر دادن اعصاب منو سوراخ میکنه

نفرین خوب نیس بانو. و حقیقت محض ک اول دامن خود طرف رو میگیره. همسرت مریض شده و باید بهش برسی سوپ درست کنی ابمیوه بگیری حتی شاید ببریش دکتر خب اینکه اول از همه خودتو اذیت کرده بعد همسرت همیشه همراه بیمار ب اندازه خود بیمار اذیت میشه. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
کاش نفرین منم بگیره در حق چند نفر

نه کاش نگیره واقعا.

خب باز دوباره شروع میکنه گیر دادن اعصاب منو سوراخ میکنه

اگه باز گیر داد بگو اون موقع رو یادته؟ 

اون اه من بود گرفتت با دل شکسته اه کشیدم جز سوپ نمیتونستی چیزی بخوری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵