2777
2789
عنوان

شوهرمو نفرین کردم حالا مریض شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 33 پست
نفرین خوب نیس بانو. و حقیقت محض ک اول دامن خود طرف رو میگیره. همسرت مریض شده و باید بهش برسی سوپ درس ...

دقیقا. تازه خودم و بچه ها هم مریض میشیم☹️ اصلا فکر نکرده بودم ممکنه با سرماخوردگی این اتفاق بیفته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چند تا سفارش نفرین دارم خواهری قبول می کنی؟؟خدا خیرت بده برات صلوات می فرستم 

این حرفا رو نزنین درست نیس. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باز گیر داد بگو اون موقع رو یادته؟  اون اه من بود گرفتت با دل شکسته اه کشیدم جز سوپ نمیتون ...

اوهوم اینم خوبه اگه یادم نره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقیقا. تازه خودم و بچه ها هم مریض میشیم☹️ اصلا فکر نکرده بودم ممکنه با سرماخوردگی این اتفاق بیفته

کلمات دارای قدرت زیادی ان هیچ موقع از کلمات منفی بد تو زندگی تون استفاده نکنین

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
نفرین نکن بنداز از سرت این عادتو

عادتم نیست.‌ اون بار دیگه واقعا به خدا رسیدم از دستش.‌ سر غذا خوردن خیلی اذیتم میکنه و بدترس اینکه گیر میده چرا خونه بابات غذاش اینه اینجوریه. خب عادات غذایی خانواده ها باهم فرق داره اینو‌نمیفهمه.

این حرفا رو نزنین درست نیس.  

قصدم شوخی بوده اما حقیقت بعضی ها واقعاً با رفتارشون آدم رو کلافه می کنندکه آدم واقعاً دلش نفرین می خواهد اما چون دعا کارما داره به خودم آدم برمی گرده به خاطر خودمون نباید نفرین کنیم

خیلی بهم بدی کردن

بسپر به خدا. مگه‌چقدر بهت نزدیکن که مهم باشه؟

خونه م را کشیدن بالا از اعتمادمون سواستفاده کردن

اووووف‌ چیز کمی نیست. مطمئن باش این دنیا هم قصر در برن بدجوری بخاطر حق الناس پاشون گیره خدا کمکشون کنه

قصدم شوخی بوده اما حقیقت بعضی ها واقعاً با رفتارشون آدم رو کلافه می کنندکه آدم واقعاً دلش نفرین می خ ...

میدونی بانو ادما زندگیم هر کدوم شون ب نوعی اذیتم کردن و الان همون ادما محتاج من شدن. زمین گرده بذارین ب وقت خودش بابت تمام کارهاشون جواب پس میدن احتیاجی ب اه ناله نفرین نیس

میدونی بانو ادما زندگیم هر کدوم شون ب نوعی اذیتم کردن و الان همون ادما محتاج من شدن. زمین گرده بذاری ...

میدونی اخه تاثیر اذیت کدوم ادمی توی زندگیت به شدت همسرته؟! بعضی اذیت ها فرسایشی میشه روح ادمو ازار میده.

منم خیلی ها اذیتم کردن اما نفرین نکردم اونم اینجوری که حضرت زهرا و‌امام زمان رو قسم بدم که حق منو بگیرن نشونم بدن عدالت خدا کجاس.

میدونی اخه تاثیر اذیت کدوم ادمی توی زندگیت به شدت همسرته؟! بعضی اذیت ها فرسایشی میشه روح ادمو ازار م ...

متوجهم. اما ب قول خودتون اداب رسوم هر خانواده با خانواده دیگ متفاوته و این باید درک بشه مثلا یکی شام عادت داره سبک میخوره و برای عروس داماد اون خانواده جا تعجب داره یا خیلی چیزا دیگ. مهم درک فهم اون طرف مقابله

متوجهم. اما ب قول خودتون اداب رسوم هر خانواده با خانواده دیگ متفاوته و این باید درک بشه مثلا یکی شام ...

دقیقا همین درک نشدنه ادم رو اذیت میکنه. اینکه طرف متوجه نمیشه که تو مسيول رفتارو کارهای بقیه نیستی و نباید بیاد داد اونخا رو سرتو بزنه.