bbaarraannii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1028 عنوان بدترین کاری کمیتونستم با موهام بکنم 221 بازدید | 9 پست بلنده و دوس دارم بلند بودم رو ولی دوماهه لایت کردم خیلی کم جوون شدن مصیب دارم بعد حموم وااقعا سخت شده برام شونه کردن و خشک کردنشون دیروز | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbaarraannii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1028 نرم کننده بزن موهات خشکه ، یا الورا بزن ساقه موهات میزنم بابا با فری سولفات میشورم ماسک میزنم حموم بعدش نرم کننده و روغن ارگان میزنم ولی انگار پشم گوسفنده بهدا جوری ک تو هم میره
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 209 میزنم بابا با فری سولفات میشورم ماسک میزنم حموم بعدش نرم کننده و روغن ارگان میزنم ولی انگار پشم گوسف ... سوزونده موهاتونو منم مامانم پایین موهام دکلره کرد سوزوند اینطوری شد😂😂😂
بارادبهار عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 621 روغن زیتون فراوون بزن به ساقه موهات، یک پلاستیک، کلاه رنگ مو یا حتی کلاه اسختر بذار روی موهات و ترجیح کله ت رو بذار کنار بخاری و بخواب صبح برو حموم با شامپو بشور و هیچی نزن، میبینی چقدر نرم شده، اگر نتیجه ش اوکی بود، ماهی یکبار این کا رو بکن
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 17051 میزنم بابا با فری سولفات میشورم ماسک میزنم حموم بعدش نرم کننده و روغن ارگان میزنم ولی انگار پشم گوسف ... منم همین چند هفته پیش دکلره کردم حتی نرم کننده هم نمیزنم ولی اینجور که میگینیستیه کم درشت تر شده فقطفک کنم موهات و سوزونده یا مواد خوب نزده ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
mahگلی عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1244 کاری ک منم کردم تمام دکلره کردم سوووخت ادامسی شد کل موهام کوتاه کوتاه کردم هنوزم خوب شد انواع اقسام قرص شامپو زدم شامپوی مای در زرشکی بخر خیلی کمک کنندس
bbaarraannii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1028 سوزونده موهاتونو منم مامانم پایین موهام دکلره کرد سوزوند اینطوری شد😂😂😂 ن اتفاقا خشک میکنم تموم میشه ظاهری سالمه نسوخته اصلا پاییناش سوخته بود ک کوتاه کردم خشکه
bbaarraannii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1028 روغن زیتون فراوون بزن به ساقه موهات، یک پلاستیک، کلاه رنگ مو یا حتی کلاه اسختر بذار روی موهات و ترجی ... امتحان میکنم حتما مرسی
bbaarraannii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1028 منم همین چند هفته پیش دکلره کردم حتی نرم کننده هم نمیزنم ولی اینجور که میگینیستیه کم درشت تر شده فق ... من موهاام خیلی بلنده یکم بالاتر از زانومه حجمش زیاده ولی تارهاش نازک