2777
2789
عنوان

شوهرمو نفرین کردم حالا مریض شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 33 پست
دقیقا همین درک نشدنه ادم رو اذیت میکنه. اینکه طرف متوجه نمیشه که تو مسيول رفتارو کارهای بقیه نیستی و ...

میدونی اوایل عقدم ب همسرم چی گفتم، گفتم من فقط حرفا کارا و رفتارا خودمو در مقابل تو اگ کار اشتباهی کنم یا حرف ناب جایی بزنم گردن میگیرم. اگ از رفتار پسر خالم دختر خالم عمه عمو هرکسی دیگ ای دلخور بشی و بخای سر من غر بزنی کوچک ترین توجهی نمیکنم چون رفتار اونا ب من مربوط نمیشه هرکس شخصیت خودشو داره

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
میدونی اوایل عقدم ب همسرم چی گفتم، گفتم من فقط حرفا کارا و رفتارا خودمو در مقابل تو اگ کار اشتباهی ک ...

منم صدبار بهش گفتم اما نمیخواد بفهمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم صدبار بهش گفتم اما نمیخواد بفهمه

بعضی اوقات اقایون بیخودی لج میکنن

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.