2777
2789

بااینکه بارهاموقعیت رفتن داشتم نرفتم ایندفعه خواهرم گفت طناب میبندمت میبرمت ترس نداره من فوبیای اب واستخردارم 😄نمدونم بابچه بهم خوش میگذره یانه چون کوچیک هنو3سالش نشده قراره مدرسه دخترمم بپیچونیم نره 😐😐کیارفتن موج های ابی خوبه واقعا؟

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خیلی خوبه خیلیییی سقوط آزادشو حتما امتحان کن

اب و استخر داره ولی بیشتر سرسرس

سرسره های چهارنفره و دونفرش هم حتماااا برو

خرید پاییزه اگه قیمت مناسب تر خواستی میتونی بری محله طلاب مانتوهاش بدک نیست مانتو جزیره اگه تونستی حتما برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حال میده اما اصلا اصلا سقوط ازادشو امتحان نکن مخصوصا اگر مثل من فوبیای جای تنگ داری و نفست میگیره خیلی ترسناکه ولی بقیش خیلی خوش میگذره 

خوش باشی عزیزم 

ب سلامتی برید برگردید خریداتونم پیشاپیش مبارک باشه خواهر

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چ جراتی با دوتا بچهاگر کمکی داری برو

خواهرم وبچه هاش هستن بچه هامم یکیشون بزرگ کلاس دوم

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

اسی چقدر زندگیتو میکنی تو چشم بقیه باشه فهمیدیم پولداری عزیزم بخدا لازم نیست بکنی تو چش اینو اون والا پولدارشم انقد کلاس نمیزاره تو میزاری به نگاه به تاپیکات بنداز متاسفم واقعا.

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..

یه جا مخثوص بچه ها دارن بازی کنن پر وسیله 

واسه بزرگترا هم کلی چیزای تفریحی داره نترس

منم میترسیدم هیچ کدوم از چیزای که میترسیدم رو نرفتم 

رودخونه رفتم و ساحل و... چیزای تین مدلی خوش گذشت بهمون 

خوراکی هم نمیزارن ببری 

مال خودشون هم بدمزه بود و گرون

خیلی خوبه خیلیییی سقوط آزادشو حتما امتحان کناب و استخر داره ولی بیشتر سرسرسسرسره های چهارنفره و دونف ...

پالتومیخوام کجابرم ؟سقوط ازادکه اصلامیگن وحشتناک

خیلی حال میده اما اصلا اصلا سقوط ازادشو امتحان نکن مخصوصا اگر مثل من فوبیای جای تنگ داری و نفست میگی ...

منم میخواستم همینو بگم 

فوبیای فضای بسته داشتم و رفتم 😑 واقعا نفسم رفت یه لحظه 

رودخونشم خیلی باحاله من میمیرم براش قسمت وی ای پیش هم سوتا جکوزی و ماساژ و...داره اگر دوست داشتی امتحان کن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یه جا مخثوص بچه ها دارن بازی کنن پر وسیله واسه بزرگترا هم کلی چیزای تفریحی داره نترسمنم میترسیدم هیچ ...

واقعاچقدهزینه غذامون میشه هزینه بلیطش چنده؟5تومن بیشترمیشه؟

رودخونشم خیلی باحاله من میمیرم براش قسمت وی ای پیش هم سوتا جکوزی و ماساژ و...داره اگر دوست داشتی امت ...

هزینه جدابایدبدی؟

منم میخواستم همینو بگم فوبیای فضای بسته داشتم و رفتم 😑 واقعا نفسم رفت یه لحظه

مم فضاشو دیدم نتونستم برم عزیزم خداروشکر ک سالمی 🤣من میرفتم قطعا میمردم و همونجا تفریح اخرم میشد 🤣🤣🤣