2777
2789
عنوان

زندایی کوچک هستم دوستان😂

247 بازدید | 38 پست

من عروس خانواده ای شدم که همه اعضا(عروس و داماد و فرزندا) دهه شصتی و دهه هفتادین 

حالا من هشتادیم 

پسرای خواهرشوهرام از خودم بزرگتر و نهایت با سه چهارسال تفاوت سنی هستن😂😂😂(الان یسریا میگن چرا پسرارو میگی دوستان اضافه کنم همه نوه ها بلا استثنا پسرن) پسر برادرشوهرمم یکم از خودم کوچیکتره ولی همقدمه😂😂😂اینا که صدام میکنن زنعمو و زندایی من غش میکنم یعنی 

فکر کن با دومتر قد و سیبیل بمن بیست ساله میگن زندایی😂😂

غشششش میرم براشون مثل داداشمنننن بچه‌بچهههه 

ذوقی شدم براشون

چ زندایی مهربونی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چند سالشه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم کوچیکه ام

اکثرا از من بزرگترن

ولی من نمیذارم بهم بگن زن دایی زن عمو

همون اسممو صدا بزنن کافیه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

😂🫠

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

زیادم کوچیک نیستی ها منم ازدواج کردم زندایی هم شدم 16سالمه

منظورش اینه با دایی کوچیکه شون ازدواج کرده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خواهر زاده‌ها و برادرزاده‌های شوهر من اکثرا از خودش هم بزرگترن ، چندتاییشون هم همسنن‌ باهاش که باز هم خیلی بزرگترن‌ از من . چندتاشون هم سن مامان بابامن 🧑‍🦯 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵