2777
2789
ببخشید میگیره به خودش یعنی چی ؟ متوجه نمیشم

یعنی مث نوار بهداشتی میزاره لای پاهاش

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یرای کیست میشه به منم بگی. 

دوسین 

حجامت 

ژل رحمی 

تباشیر با اذخر.

تو پستها گذاشتم اگه پیدا کنی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
ما اصفهانیم پیش کی باید بریم؟ بابای منم مشکلات گوارشی زیادی داره سرطان روده

یه طب اسلامی حاذق پیدا کنید.

تو قم زیاده.

طب سنتی نمیگم ها طب اسلامی بهتر جوابگو هست

این قطره مرزنجوشُ که میگی میدونی چه عذابیه؟ مرگو به چشمت میبینی

اره میدونم دارم استفاده کردیم.

عزیزم یدونه مصنوعی گذاشتی یا همشو؟ چقدر هزینش شد؟

نه عزیزم همشو مصنوعی گذاشتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
هیچی گلم 🤷‍♀️تازه مجردم   زیاد نمیتونم بشینم  وزیاد هم نمیتونم راه برم .فقط دکتر گفت&nbs ...

منم مجردم😂 با دیسک کمر باید قید ازدواجو زد لعنت به دنیا والادو تا دکتر به من میگن دیسکخ نرماله ولی جواب ام ار ای نوشته دو تا دیسک اخرت درگیره وقتی میخابم به پشت بخام جابه جا شم مهره های اخر کمرم انگار جابه جا میشن نمیدونم دیگه چکار کنم

نه عزیزم همشو مصنوعی گذاشتم

عزیزم چندسالتونه؟ 

سخت نبود؟

مشخصه که مصنوعیه؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
عزیزم یدونه مصنوعی گذاشتی یا همشو؟ چقدر هزینش شد؟

من رایگان گذاشتم تودانشگاه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم چندسالتونه؟  سخت نبود؟ سالمصه که مصنوعیه؟

36سالمه گلم آره خیلی معلوم بودن چندماه بود گریه میکردم

یه تیک عصبی مسخره ک فقط مادر و خواهرم میدونن‌.

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عزیزم چندسالتونه؟  سخت نبود؟ مشخصه که مصنوعیه؟

چون شوهرم پول نمیداد درست کنم داداشم قرض گرفتم دوباره گذاشتم اینابهترن

چون شوهرم پول نمیداد درست کنم داداشم قرض گرفتم دوباره گذاشتم اینابهترن

آخه میگن بعضی از مصنوعیا مشخص نیست پس تبلیغ الکیه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤