2777
2789

از روی جوگیری حرف نزنید تو این سایت همه افراط و تفریط میکنند 

بحث انتخاب برای یک عمر یا از دست دادن همیشگی این گزینس پس با وجدان و تجربه جواب بدید لطفا

من درآمدم از اون آقا قراره بیشتر باشه و میگه پول من و تو نداشته باشیم با هم خرج کنیم 

این خواستگار به درد نخوره یعنی؟ یا الان همه آقایون انتظار دارن؟ فعلا که گفته کار خونه رو مشارکتی انجام میدیم کمکت میکنم و انتظار بالایی تو خانه داری ندارم چون شاغل میشی 

اینجا یه جوری میگن هر زنی خرجی بده پول بده برای زندگی احمقه بیچارست خیانت میبینه که پشمام ریخته واقعا همچین چیزی می‌بینید اطرافتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم شاغلم خوب زن پولش نیاره خونه پس چکار کنه؟؟؟؟

تو خودت مرد باشی از زنی ساعت 6 بعد از ظهر خرد و میاد خونه دیگه انرژی و توان یه زن خونه دار نداره توقع ناری برای رفاه زندگی هر دو تون قدم برداره 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

نه عزیزم این چه حرفیه

مامان من سالها شاغل بود و بابامم قدر میدونست

دوتایی تلاش میکردن و چیزی می‌خریدند به نام هردو می‌خریدند

من چند ساله شاغلم حقوقم هم تو خونه خرج میشه و داریم دوتایی پس انداز میکنیم برای آینده بچهدهامون 

چیزی بخره به نام هردو هست

البته افراط درست نیست   مثلا بگو ممکنه من بچه دار بشم بخوام‌چند سال کار نکنم  فقط صرف اینکه بفهمی عکس العمل چیه

یا بگو به هرحال اگر چیزی خریدیم خونه باید به نام هرو مون بشه

ببین اگه هر چیزی مثل ماشین خونه اینا خواستین بخیرین بنام شما هم میزنه یا نه

خب هر چیزی با پول دونفر خریداری بشه باید به اسم دونفر زده بشه جز این اون طرف واقعا اسکل و احمقه

قربونت برم اینجا دنبال راهنمایی برای زندگیت نگرد چون هرکس بر اساس تجربه شخصیش نظر میده. ما هیچ چیز درست و غلطی نداریم. این یک تصمیم شخصی بین خودت و اون آقاست اما خوب نیست زن از مرد بالاتر باشه خصوصاً از نظر درآمد. خودت به مرور نسبت بهش ممکنه سرد بشی عزیزدلم

من آقا هستم . خرج زن و زندگی بعهده و وظیفه مرد هست . حالا اگر نمیرسونه و یه زنی شاغله و کمک خرج میشه باید تشکر کنه . اینکه بخواد به عنوان وظیفه بدونه مخالفم . حالا یه مرد ممکنه از اول شرط کنه که زن باید کمک خرج باشه و زن هم قبول کنه اون داستانش فرق داره 

میگن طلا بخره پس انداز کنه برای خودش

درسته آدم مقداری پس انداز کنه برلی خودش  ولی نه که همه بار رو دوش مرد باشه هردو تلاش میکنن برای رفاه بیشتر  خونه بهتر ماشین بهتر مسافرت بهتر  

و صد البته کاررخونه وظیفه هردو باشه