2777
2789
چون شوهرم پول نمیداد درست کنم داداشم قرض گرفتم دوباره گذاشتم اینابهترن

خداروشکر عزیزم امیدوارم ی روزی اونقدر پول دستتون بیاد که بتونی بری همه‌رو ایمپلنت کنی

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

باخوندن این تاپیک چقدر دلم گرفت چقدر مردم کشورم مریض هستن😔 من فکر میکردم من خیلی مریضی دارم منم36سالمه کبدگرید2دارم فشار چربی خون بالا تیروئید کم خونی مشکلات معده ورم ورفلاکس میکروب معده وروماتیسم بازهم بگم یاکافیه😔😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن بعضی از مصنوعیا مشخص نیست پس تبلیغ الکیه

الان گذاشتم معلوم نیست شوهرعوضی ام پول نمیدادتودانشگاه رایگان گذاشته بودم دهنم مثل سکته ای هابودالان گذاشتم عالی هستن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
خداروشکر عزیزم امیدوارم ی روزی اونقدر پول دستتون بیاد که بتونی بری همه‌رو ایمپلنت کنی

ممنونم عزیزم شوهرمن خیلی خسیسه خودش دندونام وشکونده بودپول هم نمیداددرست کنم😔

الان گذاشتم معلوم نیست شوهرعوضی ام پول نمیدادتودانشگاه رایگان گذاشته بودم دهنم مثل سکته ای هابودالان ...

عزیزم هزینه اینا چقدر شد؟

ببخشیدا شبا حتما باید درشون بیاری؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

بند شدی برو بند باز کنی استخوان در میارن اینکه می گی دست میزنم درد میکنه دورش عفونت کرده

🌺اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
عزیزم هزینه اینا چقدر شد؟ ببخشیدا شبا حتما باید درشون بیاری؟

6تومن عزیزم دیدی عکسشو عزیززمنه من در نمیارم ولی متحرکن دیگه

ممنونم عزیزم شوهرمن خیلی خسیسه خودش دندونام وشکونده بودپول هم نمیداددرست کنم😔

خدا از مرد بد نگذره

شوهر منم خیلی بد و عوضیه الان میخام جدا شم ازش میگفتم پول بده برم دندونمو درست کنم میگفت برو از ننت بگیر 

عزیزم هزینه اینا چقدر شد؟ ببخشیدا شبا حتما باید درشون بیاری؟

همه فکر می‌کنند کامپوزیته کدوم شهری بیامعرفی کنم بروواقعا عالی ان

6تومن عزیزم دیدی عکسشو عزیززمنه من در نمیارم ولی متحرکن دیگه

چقدر عالی پس خیلی بصرفتره من رفتم دکتر گفت ۵۰ تومن میشه هزینه درست کردنشون