2777
2789

اسکلیوز و کمر درد

مشکل تیرویید

میگرن 

انحراف مماخ 

و مستعد شدید بیماری های روحی (شخصیت روان رنجور)

ضعف جسمی

البته ناشکری نمیکنم در عوض اینا یه عالمه چیزای خوبم دارم که واقعا کمتر کسی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانیک 

منییر 

افسردگی 

دیسک گردن 

دیسک کمر 

جونم بگه واست رفلاکس معده همیشگی 

کم خونی شدید از بچگی 

حساسیت ب همه لبنیات ها

ولی بیشتر پانیک و منییر اذیتم میکنه خدا نصیب دشمنمم نکنه

راستی سندروم پای بیقرارم دارم،،، تا الانم بخاطر همون خوابم نبرده،،، کسی راه حلی برای درمانش داره؟ واقعا بیچاره ام کرده 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خدا نکنه برای درمان سرطان باید یه خرچنگ را تو یه ظرف تو یه جایی مثل تنور یا فر بزار بپزه و خشک بشه ب ...

برای ریه حساس و آلرژی که باعث سرفه میشه واسه بچه ها هم درمانی تو طب سنتی و اسلامی هس؟ 

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید(معجزه ختمو نذر ...) معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

مربوط به عفونت هست.پونه دم کن بخور.مث چای.ولی بایدمث آنتی بیوتیک چندروز منظم بخوری مثلاسه باردرروز که میشه هر۸ساعت یکبار.این کاررو ۵روزادامه بده.ولی اگه خوب نشدناچاری به دکترمتخصص داخلی مراجعه کنی آنتی بیوتیک قوی بگیری

برای معده  ۳ واحد نمک کوهی  و یک واحد اویشن قاطی کن و همیشه تو غذاهات و سر سفره استفاده ک ...

یرای کیست میشه به منم بگی. 

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون