2777
2789

من حق طلاقو اینارو گرفته بودم فرصت اخرو دادم بهش اومد خونه خونه هم از منه بازم بخاریمو مجبور شدم بدم بابام برام بذاره چون اقا بلد نیست بعدم که اومد دید نه تشکری نه چیزی گفتم تا کی باید برا پنچری و بخاری و این کارا به بابام بگم؟ میگه خب نگو میگم خب انجلم نمیدی که بازم زبون نفهمه 

هر روز میره 100الی 200تومن پول قهوه بیرون میده میره بیرون قهوه میخوره نصف حقوقش بابت بدهکاری رفته این ماه بعد هر روز هر روز مثل پولدارا میره بیرون قهوه میخوره و میره سرکار هم قهوه فله ای میخره هم میره بیرون اماده میخوره میگم چرا اینطوری خرج میکنی این چه عادتیه میگه خب منم خرج دارم میگم حواست نیست عین قبلا حقوق تموم میشه این منم جبران میکنم میرم سرکار میذارم جاش تو این موضوع هم زبون نفهمه یا میگه برو ببین همکارام گوشی میخرن لباس میخرن میگم خب منم دلم گوشی و لباس و مسافرت میخواد 

خلاصه دیشبم سر تلویزیون برا بچه قاطی کرد و بهش با پرخاشگری گفت خفه شو خیلی بدم اومد باهاش دعوا کردم گفتم 5 ماه بالا سر بچت کبودی حالا سر تلویزیون بهش برمیگردی گفت باید از من حساب ببره

خلاصه پشیمونم یه حرفیم بهش گبتم مگه اینطوری نمیگفتی گفت اینطوری میگفتم بیام تو این خونه یعنی حرفاش گول زدن من بوده واقعی نبوده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این رابطه جاهاتون عوض شده 

انقد نگو خرج نکن و ... 

اتفاقا خودت هم خرج کن 

مرد باید هزار تومن زیر جیبش نمونه 

اینو از من داشته باش که روز اول هیچی نداشت انقد جمع کردم الان دو تا خونه داره دوتا ماشین و کلی سرمایه سه بارم بهم خیانت کرده 😅💔 

خرج کن تا میتونی ارزش خودتو ببر بالا 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

عزیزم درسته بعضی جاها حق با شماس ولی اینکه میگی قهوه میخوره هر روز و میگی چرامیخوره این بنظر من حق با شما نیس ببین اونم داره کارمیکنه حالا داره یه حدودی رو خرج خودش میکنه شوهر منم هر روز یکی دوتا قهوه رو میخوره من هیچ وقت بهش گیر نداذم بابت پولش فقط واسه سلامتیش بهش گفتم اونم قبول نکرد چون تا خوره نمیتونه کارکنه تازه من بهش میگم به خودت برس بیرون میزی خودتو گشنه نزار هرچی میخایی بگیر بخور 

ولی مثلا تو بعضی موارد که هرج بیخود میکنه مثلا ماشینشو جینگول میکنه برچسب میزنه از این چیزا الکی اره من سروصدا میدم و واقعن هم اینجا حق بامنه چون خرج بیخوده 

درکل شما که حالا برگشتین بهم لطفا واسه بچه هاتون هم شده بشینین منطقی حرفاتونو بزنین مثلا اگه به بچه اینجوری فحش داد جلو بچه ها هیچی نگو تو خلوت با زبون خش بگو کارت اشتباس اگه میخوایی حساب ببرن فحش نده چون بد دهن میشن به خودتم فردا فحش میدن برخورد متفاوتی رو پیش بگیر بزار ببین این راه جواب میده یا نه 

نمیدونم مشکلتون از اول چی بوده و چرا رفتی

ولی واقعا چه طوری فکر کردی که مردا تغییر میکنن؟😣

اصلا آدم‌ها قابل تغییر نیستن

چند درصد شاید کمی تغییر بدن خودشون

اون هم اگر واقعا بخوان

بنظرم دیگه ظرفیت هر دوتون برای انتقاد کردن از هم پر شده فعلا تا مدتها کار بکارش نگیر بهش زمان بده خب تازه برگشتی خونه، مطمئن باش صبر و گذشت همه چی رو درست میکنه فقط انتقاد و گله نکن فکر کن مهمون خونته باهاش همونطور برخورد کن آروم آروم دلش نرم شه از کارهای حتی به ظاهر کوچیکشم تعریف کن اگه بدونه قدر دانی و زحمتاش رو میبینی بیشتر تلاش میکنه. اینا رو یه نفر بهم گفت که خیلی تو زندگی خودم تاثیر داشته

عزیزم اگه شوهرت بد خرجه براش مدیریت مالی بکن 

وام بگیر یا جلسه ماهیانه باز کن ک بدهکار باشه اولویتش اون باشع

از طرفی مرد داره کار میکنه اینقد اختیار نداشته باشع روزانه قهوه بخوره ب چ دردی میخوره

اگه شما هم کارمندی س مقدار پول رو ماهیانه سکه پارسیان بخر بعد بکو منم ندارم بزار هوای دستشو داشته باش

عزیزم درسته بعضی جاها حق با شماس ولی اینکه میگی قهوه میخوره هر روز و میگی چرامیخوره این بنظر من حق ب ...

خخب اخه با پولی که نیست بریز و بپاش میکنه من باید برم رو اسنپ و هر کاری کنم جبران نداری ایشون رو بکنم اون عین خیالش نیست پول تموم میشه از کجاباید بیاد اگه حقوقش کافی بود که طوری نبود. 

عزیزم شما نقش مادرش رو داری ایفا میکنی نه همسرش چرا هی تذکر میدی

منظور رو متوجه نمیشید نصف حقوقش بابت بدهی رفته پول که نریخته که این کاری نداره پول از کجا میاد حقوقش زود تموم میشه خرج خونه رو من میدم خب نخوره قهوه اماده هر روز هر روز هم فله ای میخ ه هم اماده وقتی پول نیست داره یخت و پاش میکنه

عزیزم به نظرم بیشتر شمایی که ساز ناکوک زندگیتون هستی.

چقدر گیر می دی . از نوشته های خودت کاملا مشخصه سوزنت زود به زود بهش گیر می کنه و وقتی هم گیر می کنه به پرز روی لباسش هم گیر می دی.

اگه می خوای زندگیت رو باهاش ادامه بدی که باید چشمتو رو خیلی چیزای اینچنینی ببندی و گذشت داشته باشی . البته که به همون میزان هم ایشون باید مراعات کنه. دست رو حساسیت‌های شما کمتر بذاره و با تفکر بیشتری زندگی رو پیش ببره. 

اما اگه روالتون همینه که این زندگی نمیشه و جهنمی بیش نیست با این حجم از مغایرت و مخالفت و گیر دادن و...

حالا که تفریحش قهوست تا حد تعادل چه اشکال داره ؟

اینم بگم با توصیفاتی که از عدم کنترل خشم و انفجاری شوهرت گفتی ، قهوه خطرناکه بیش از حدش. خدای نکرده ترکیبش با بحث و جدلهای روانی که زیاد دارید می تونه پیامدش سکته باشه دور از جون.