2777
2789
اینو هم بررسی کنین بالاخره همه انواع بیماری های جسمی و روحی اگه حتی قابل درمان نباشن قابل کنترل هستن ...

اوتیسم میدونی علائمش چیه؟

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
من همیشه رو تختم دراز کشیدم جایی نمیرم  گمونم خودم دارم خودمو بستری میکنم

کم کم شدت پیدا میکنه، درمان اساسی کن

در نهایت به خودت یا دیگران آسیب میزنی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتیسم میدونی علائمش چیه؟

علائم متعددی داره ولی چون درجات مختلفی هم داره ممکنه بعضی از این علائم شامل حال همه درجات نشه مثلا کسی که شدیدتر باشه در برقرار ارتباط مشکل داره اما هستن‌ نوابغی هم که این مشکل رو داشتن سرچ‌کنین ببینین کدوم دسته از علائم شامل حال شما میشه شایدم اصلا نباشه و اینکه برین پیش متخصص تست می گیرن و بهتون میگن هست یا نه

میگرن چشمی

تنبلی تخمدان پلی کیستیک

روده تحریک پذیر

زخم معده

سنگ کیسه صفرا

تپش قلب

لرزش دست

بواسیر 

کبد چرب گرید دو

ضعیفی چشم ک عمل کردم هنوزم خوب نمی بینم😔

دیسک کمر و گردن

گوشام وز وز داره و خارش و التهاب ک چندبار دکتر رفتم خوب نشده الانم شنواییم کمه 

چربی خون قند خون فشارخون کلسترول خون همه بالاااا

سندروم پای بی قرار شبا باید بالشت سفت و سنگین بذارم رو پاهام تا اروم بگیره بتونم کپمو بذارم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منم بچه بودم توی تصادف پام زخم شدران پام جاش مونده اندازه کف دست کاش بمیرم راحت شم کاش راهی بودبرای درمانش بایدتااخرعمرم خجالت بکشم 😭😭

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

شما حال مادرتون بهتر شده؟

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
فقط عریقیجات،این قضییه برای 7 سال پیشه،اسمشون یادم نیست،فقط یکیشون بومادران بود

این بومادران رو پدرمنم خوردن نتیجه بخش بوده جوشوندشو البته

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

واقعا متاسفم برای پسرتون چون واقعا درد بزرگیه من 14 ساله درگیرم و اوضاعم خیلی بدتر شده

توراخدا بهم بگو چطوریه؟ این بیماری ؟مگه خوب نمشه ؟پسرم ازمن دوره دانشگاه میره ۳ساعت ازم دوره وغذای دانشگاه میخوره ؟خیلی نگرانم .الان دارو میخوره میگه خونریزیم خیلی کم کم شده اسهالشم خوب شده ؟درد هم دارین 

چند سالتونه؟ 

۲۹😔

تو شهرتون دانشگاه دندانپزشکی اگه داره برو اونجا دانشجوها انجام میدن حتی نامه از کمیته امداد اگه عضو ...

نه تحت پوشش که نیستم 

نه پولی ندارم الان میخام وام بگیرم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
طلا نداری بفروشی ..دندوناتو درس کنی ....من گوشوارمو فروختم دندون درس کردم هم خرابی هاشو هم زیبایی

اگه داشتم هزاربار فروخته بودم الان ۵۰ میلیون نیاز دارم واسه دندونام میخام وام بگیرم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
منم مشكل تو رو دارم

شما چندتا خراب داری ؟

من فقط ۵ تا کشیدم پول ایمپلنت ندارم اگه وام بگیرم میخام پروتز ثابت بزارم چندتا هم باید عصب کشی کنم