2777
2789
دکتر طب سنتی چی بهت میداد؟ 

فقط عریقیجات،این قضییه برای 7 سال پیشه،اسمشون یادم نیست،فقط یکیشون بومادران بود

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ADHD  یا همون پیش فعالی کم توجهی  تو کل زندگیم خیلی نامحسوس اثراتش دیده میشه وسایلمو جا ...

پسر منم این مشکل رو داره فکر میکنم چون هر چی بهش میگم  رو انجام نمیده میگه یادم رفت اصلا تمرکز نداره پدرمونو درآورده همش تو خونه دعوا داریم در صورتیکه خیلی هم باهوشه نمیدونم درمانش چه جوری هست 😔

مثل پسر من الان دارو چی میخوری ..‌؟؟؟ کااااش تاپیک اختصاصی کولیت زده بودی ‌.‌‌‌.... اگه میشه ...

من باردارم ۶ ماه 

۳ماهه فهمیدم کولیت دارم 

مزالازین هم قرص هم شیاف هم محلول ولی اثر نکزده

الان کاملا خوب شدی؟ دارو نمیخوری؟ 

نه عزیزم خداروشکر،الحمدالله دارو نمیخورم

ولی،صرع دارم برای اون دارو میخورم😢😢😢

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
پسر منم این مشکل رو داره فکر میکنم چون هر چی بهش میگم  رو انجام نمیده میگه یادم رفت اصلا تمرکز ...

عزیزم هر شیطونی پیش فعالی نیست 

خییلللی ها به اشتباه این فکر رو میکنن . تشخیص فقط با روانپزشکه اونم چند تا 

درمان نداره متاسفانه ولی با ورود به سن بلوغ نشانه هاش کمتر میشه ولی هیچ وقت تو زندگیت به طور کامل حذف نمیشه

با یک سری قرص کنترلش میکنن بدون قرص اصلا نمیشه مثلا ریتالین که خیلی داروی گرونی هم هست متاسفانه

عزیزم مادرتون خوب شدند؟

الحمدالله حالش بهتره همین ک خونریزی داخلیش قطع شده خدارو شککککککر ولی شکستگی ها همچنان هست.درد شکستگی دنده هاش خیلی اذیت میکنه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

پسر منم این مشکل رو داره فکر میکنم چون هر چی بهش میگم  رو انجام نمیده میگه یادم رفت اصلا تمرکز ...

ی مورد دیگه اینکه اصلا کسایی که بیش فعالی دارن به این معنی نیست که ای کیو پایینی دارن اتفاقا برعکس تحقیقات نشون داده هوششون هم تو اکثر موارد بالاست ولی تمرکز ندارن 

پشت گردنم ی توده ست قد نخود کوچیک یک ساله هست  دردم نمیکنه ولی حرکت میکنه زیر پوست  دکت ...

چیزی نیست، اصلا خودتو اذیت نکن، چند سال پیش پشت سر پسر من بالای ۲۰ تا ازینا بود که بطور اتفاقی متوجهش شدم،،، آزمایش خون دادیم، دکتر براش سونو نوشت، دکتری که براش سونو انجام داد، خنده اش گرفته بود که این دکتر کی بوده که رفتید پیشش، اینهمه آزمایش برای یه بچه ۵ ساله؟ و اینکه اصلا چیز مهمی نیست، جواب آزمایش بردیم نشون دکتر خودش دادیم، اونم کلی حرف بارمون کرد، آخه وقتی اون غده هارو لمس کردم اونقدر حالم بد شد که منتظر نشدم دکتر خودش وقت بده و یه جا دیگه بردمش،،،، در هر صورت چون میگی زیر انگشت حرکت میکنه بهت اطمینان میدم که چیزی نیست 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.