2777
2789
عزیزم هر شیطونی پیش فعالی نیست  خییلللی ها به اشتباه این فکر رو میکنن . تشخیص فقط با روانپزشکه ...

پسر من اصلا شیطون نیست کلا شخصیتش آرومه ولی کلا روی هیچ کاری تمرکز نداره مثلا چهار ساله از حموم میاد میگم حولت رو ننداز زمین بزار روی دستگیره میگه باشه ولی خداشاهده حتی یکبار انجام نداده میندازه زمین میگه یادم رفت، موقع درس خوندن صدبار از اتاق میاد بیرون هی وسیله میبره میاره میگم خب یه بار بردار ببر انقدر نرو بیا میگه یادم نبود چی میخوام

شیشه ماشین رو هزار بار میگم بده بالا بعد پیاده شو حتی یکبار انجام نمیده میگه یادم نبود کلا همه چی رو یادش نیست

تبلتش زیر پاست از روش رد میشه میگم بردار میگه ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتون رو عوض هم کردین؟یا مراکز ناباروری رفتین عزیز؟اونجاها خیلی تجربه و تخصص دارن در این موارد&nbs ...

اره قشنگم. پیش هر دکتری میرفتم همشون یه حرف رو میزدند الان هم زیر نظر یه دکتر دیگه توی مرکز ناباروری هستم.ولی خب تنبلی تخمدان درمان نداره دیگه

ببخشید میشه علائمتون رو بگید؟

جوش خیلی خیلی وحشتناک که البته الان بهتر شده 

پریود نامنظم . خون ریزی کم . صورتمم موزاید داره زیییاااد.

پوست چرب.خستگی و خواب آلودگی . میل زیاد به شیرینی در کل بگم از علائم من فقط چاقی و ریزش مو سر ندارم 

نه عزیزم فقط لرزش سر و دستها که لرزش سرم شدیدتره و معلومه  وقت گرسنگی و خواب و پریود و بیماری ...

من نمی تونم درمان قطعی و همیشگی به شما بگم. اما به نظرم بیماری شما گرم محسوب می شه. پس توصیه می کنم از مصرف زیاد گرمی جات مثل عسل، سیر و پیاز، سیاه دونه، دارچین، قهوه، کاکاؤو، آویشن، زنجفیل، فلفل به ویژه فلفل سیاه، کنجد و فرآورده های ان، خرما و... بپرهیزی. هر روز شربت آبلیمو یا نارنج و یا تمر هندی بخوری. هر روز عصرونه کاهو+آبلیمو+ یا آب نارنج +روغن زیتون بخوری. مصرف ماست و دوغ البته نه همراه غذا(به عنوان یک غذای مستقل)در فصل گرما. مصرف خیار یا گوجه فرنگی +نمک باز البته همراه غذا نباشد هم براتون. خوبه. اگه با ترک گرمی جات و خوردن سردی هایی که گفتم اگه حالت بهتر بود همین روند رو ادامه بده. ان شإالله تو بهبود بیماری تون مؤثر باشه. یاعلی

هیچی نیس خیالت راحت ، منم برام اتفاق افتاد مال عفونت بدنته، غدد لنفاویت ورم کرده خودش خوب میشه

یکی از دوستام کرونا گرفت چندوقت درگیر بود الانم زیر گلوش غدد لنفاوی ورم کرده حتی نمونه برداری هم کردن چیزی نبوذ

دندونام خیلی خرابه پولم ندارم درستشون کنم خجالت میکشم حرف بزنم چه برسه به اینکه بخندم

تو شهرتون دانشگاه دندانپزشکی اگه داره برو اونجا دانشجوها انجام میدن حتی نامه از کمیته امداد اگه عضو هستی ببر رییس  اونجا امضا کنه هزینه خیلی کم میشه رو طرح درمان میفتی کم کم درست میکنن ولی وقت گیر هست 

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده
پوست پوست شدن لب از سودای بدنه  اونو درمان کنید لب دیگه پوست پوست نمیشه

عزیزم برای رشد کردن بیضه و آلت تناسلی پسر ۱۶ ساله هم طب سنتی درمان داره?

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین