2777
2789
شما پردنیزلون با دوز چنده هس ک میخوری

۵ عزیززم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگم هس همون دکتر شیمایی هم تظمین نمیده ک خوب بشی میری دکتر یه مشت قرص میده مثل موش ازمایشگاه ...

آفرین دقیقا اونا حداقل قاطعانه نمیگن اینکار رو بکنی خوب میشی ولی اینایی که رسما علف معرفی میکنن قاطعانه میگن خوب میشی

ضمنا هیچ دکتری قصد کشتن مریض رو نداره،مگه قاتل ن؟رضایت آگاهانه قبل از عمل یه چیز منطقیه چون تو اون برگه هم شانس موفقیت رو نوشته هم عوارض رو و خیلی چیزای دیگه

شما میپذیری عمل بشی یا نشی،هیچ دکتری به زور کسی رو نمیبره اتاق عمل و قصد کشتنش رو داشته باشه

ارادت

نه نتونستم برم چون هزینش زیاد بود،اول زندگیم بود وضع مالیم خیلی بد بود،اره خداروشکر خداروشکر الان خو ...

میشه خوااااهش کنم بگم چه کارهایی کردی و کجا رفتی دکتر ....؟؟؟

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
تاثیر نداره هیچی نه دارو نه غذا نه آرامش  تا کی اینجوری ام؟ ۶ ماهه مبتلا روز خوش ندیدم😭😭😭😭 ...

نا امید نشو چون رو بیماریت تاثیر منفی میزاره سعی کن کم نیاری ب خودت روحیه بده 

ی دوره ای شدیده بیماریت بعد آروم میشه 

همسایه ی ما مثل شما بود خونریزی و .... خیلی حالش بد بود ولی با دارو و ورزش چند ساله کلا بیماریش یادش رفته 

از خدا میخوام هر چ زودتر بهتر بشی چون من درکت میکنم خیلی سخته 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤
درسم خوبه  چون از قضاوت مردم میترسم  سعی میکنم برای اونا درسم خوب باشه

خبلی ببخشید عذرخواهی میکنم شما از لحاظ اوتیسم بررسی شدین؟ چون اینکه گفتین ساعتها دور خودم می چرخم از علائمش می‌تونه باشه البته درجات مختلف داره مثلا درجه خفیف

منم پسرم ۲۲سالشه الان ۷ماه درگیره اول اسهال بهد خونریزی روده داره دارو هم میخوره خداراشکر بهتر شده ش ...

واقعا متاسفم برای پسرتون چون واقعا درد بزرگیه من 14 ساله درگیرم و اوضاعم خیلی بدتر شده