2777
2789

حس خوبی نگرفتم .درمون خراب شد هر چی کلید میزدم باز نمیشد یه لحظه اومد پایین گفت اعه خراب شده گفتم اره.بعد گفت شما مستاجرین ؟؟گفتم نه ما خریدیم مالکیم.بعد همسایه روبه رویی تون مستاجرن مثل اینکه البته هم ما مالکیم .گفت بچه دارین گفتم نه این واحد بغلی تون بچه نداره خب تو دلم گفتم مثلا چی.هدفت چیه از پرسیدن سوال الکی 😐تا حالا طرف یه بار ندیدی ؟پشت سر از  ادم سوال پرسیدن به نظرم کلاس ادم پایین میاره ادم یه مقدار سطحی نشون میده

اگه آپارتمان هستین احتمالا از صدای بچه اذیت شده خواسته آمار بگیره

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتردنبال امارهمسایه بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب چی گفت مگه بنده خدا فکر کردم توهینی چیزی کرده یا زندگیتو بهم ریخته عجب خود درگیرایی داره اینجا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب چی گفت مگه بنده خدا فکر کردم توهینی چیزی کرده یا زندگیتو بهم ریخته عجب خود درگیرایی داره اینجا

درخواست درسته نه درخاست 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

شاید تازه صاحب خونه شدن ذوق داره، که البته اگه اینجور باشه، خیلی جالب نشون نداد ذوقشو.

شایدم کنجکاوه که چون خودش مالکه، دوست داره بقیه مالک هارو هم بشناسه. هرچند در اصل هیچ فرقی بین مالک و مستاجر نیست و به هرحال دارن همه باهم توی یم مجتمع زندگی میکنن و همه به یه اندازه هم سهم دارن از زندگی در اونجا و هم مسئولن نسبت بهش

دیگه بعضیا دوست دارن با همسایه معاشرت کنن خواسته سر حرفو باز کنهمن خودم مثل شما حوصله همسایه ندارم

من راستش از معاشرت با ادما بدم نمیاد ولی به بهونه حرف باز کردن غیبت بشه خوشم نمیاد با هر ادمی معاشرت نمیکنم اونای که وایب خوبی بدن.انگار حرفاش بوی خاله زنکی میداد.اخه همسایه بچه نداره به من چه

شاید تازه صاحب خونه شدن ذوق داره، که البته اگه اینجور باشه، خیلی جالب نشون نداد ذوقشو.شایدم کنجکاوه ...

من خودم قبلا مستاجر بودم راستش چه مالک و مستاجر همه باهم زندگی میکنن فرقی نداره اون بنده خدا پول میده تو خریدی

من خودم قبلا مستاجر بودم راستش چه مالک و مستاجر همه باهم زندگی میکنن فرقی نداره اون بنده خدا پول مید ...

متاسفانه همه این درک رو ندارن که مراعات کنن.

اینقدر مردم با بدبختی خونه میخرن که وقتی خریدن دیگه انکار غول مرحله اخر رو رد کردن. 

خود منم تا جایی که میشد هیچوقت نشون نمیدادم مالک هستم تا مستاجر ها هم فکر نکنن عقب هستن یا چیزی کم دارن و بدونن همه یکی هستیم. مهم اینه اون تایمی که کنار هم زندکی میکنیم انسان باشیم! اینکه چی داریم یا نداریم مهم نیست