2777
2789
یعنی چجوریه مريضیت؟؟ 

سردردای بدی دارم.یک طرف شقیقم نبض دارمیزنه دوونه کنندس.بعد چشام دردمیگیره اصلا نمیتونم باز نگهشون دارم دیگه تحمل صدا یا نور و‌ندارم.کم کم انقد که دردداره سرم قدرت حرف زدنو ازدست میدم اصلا نیمتونم زبونمو تکون بدم حرف بزنم نگاه میکنم فقط خیلی اوقات تهوع هم‌میگیرم

بی خوابی چیزهای تند گشنگی عصبانیت جای شلوغ صدای بلند تلوزیون سردرد میاره بعد با هیچ‌مسکنی هم خوب‌نمیشه فقط شیاف میزارم‌اروم میگیره وبازهم‌اگه رعایت نکنم سریع دوباره شدت میگیره😣😣

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم ک سعی کنین اول بیماری درمان خوب و کاملی رو بکنین اگر پدر و مادر منم دلشون میسوخت برام ...

ممنون عزیزم 

خدا رو شکر که خوبی لطفااااااا بیا  تاپیک اخررررم

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
چیزی نیست، اصلا خودتو اذیت نکن، چند سال پیش پشت سر پسر من بالای ۲۰ تا ازینا بود که بطور اتفاقی متوجه ...

ممنون گلم از توضیحت

چند وقت طول کشید تا از بین برن؟مال منو ده ماهه تقرییا متوجه شده م

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خبلی ببخشید عذرخواهی میکنم شما از لحاظ اوتیسم بررسی شدین؟ چون اینکه گفتین ساعتها دور خودم می چرخم از ...

نه نشدم

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
بیماری سفیدی مو. از نوجوانی

دونه دونه شروع شد یا یهو پسر منم ۱۰سالشه ۱ساله از وسط سرش شروع به سفید شدن کرده خیلی نگرانم

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂
وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

با این همه اختلال روانی باید الان بستری باشی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من کهیر دارم شدید پیدا نمیکنم به چی

میگرن لعنتی

توده در سینه که همش چکاب میشم

کیست و میوم فراوان در تخمدان و رحم که نظم قاعدگی م رو بهم میزنه باید با آمپول پریود بشم

برای همسایه ات نور آرزو کن بی شک حوالی خانه تو هم روشن خواهد شد❤❤
نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده  که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره  ان ...

اضطراب داری، مشکل اضطرابت رو حل کن نشخوارت خوب میشه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

با این همه اختلال روانی باید الان بستری باشی

من همیشه رو تختم دراز کشیدم جایی نمیرم 

گمونم خودم دارم خودمو بستری میکنم

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ