2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست

دوستان منم شنیدم میگن مانع رسیدن اب هس اما میخام واقعا ایه ای از قران درموردش هس یا فقط احادیث و فتوای نراجع هس؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قُمْتُمْ إِلَى الصَّلَاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُم ...

چه خوشگل🌝

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به عنوان یک آرایشگر ده سال پیش زنگ زدم پرسیدم جواب این بود که در صورتی که صفحه ناخن نداشته باشی جایز است و در صورتی که مواد روی صفحه رو بگیرد جایز نیست. 

وقتی شما روی ناخنت حتی لاک داری برای غسل و وضو پاک میکنی ناخن کاشتن که جای خود دارد

عزیزم از مرجع تقلیدتون بپرسید. من مذهبی نیستم ولی در این حد میدونم که اگه به مذهب تشیع معتقدید باید به مرجع اقتدا کنید. 

بعضی از خانمهایی هم که اینجا نظر میدن و ادعای مذهبی بودن دارن( با کمال احترام به بقیه) گاهی چیزایی میگن که به وضوح مصداق بارز منافق و دشمن دین هستن. حتی غیر از این هم یک خانم نمیتونه نظر قابل اتکا بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قُمْتُمْ إِلَى الصَّلَاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُم ...

خب الان این ایه چیزی از موانع وضو و غسل نگفته که

عزیزم‌اگه واست مهمه نمازت همه مراجع گفتن اشکال داره هرچیزی ک مانع وضو باشه اوناییم ک میگن جبیره و اینا درست نیست ادم وقتی یه کاریو انجام میده چ بهتر ک ب نحو احسنت انجام بده

هدف غسل و وضو رعایت نظافته دیگه. اون زمان هم که کاشت ناخون نبوده پیامبر در موردش صحبت کنن. تو اشناها ...

نه عزیزم آیه ی صریح قرآنه 

تفسیربه رای نکن

این بنده خدابی غسل و وضومیمونه برکت از زندگیش میره وعباداتش صحیح نیست وشماهم تو معصیتش شریک میشی قشنگم

هدف غسل و وضو رعایت نظافته دیگه. اون زمان هم که کاشت ناخون نبوده پیامبر در موردش صحبت کنن. تو اشناها ...

تشخیص این مسائل به عهده متخصصش هست همون طور که برای درمان و تشخیص بیماری مراجعه به پزشک میکنیم

یقینا عالمی که چهل سال با هوش فوق العاده عمرشو تو این زمینه گذاشت تشخیص احکام و مطابقتش رو بهتر میدونه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
ان شاالله صد سال دبگه عمر کنی ولی اگه خدا نکرده اتفاقی بیفته (مرگ‌واسه همه حقه )غسل میت چی؟

دیگه وقتی غسل عادی جایز باشه اونم جایزه

خب الان این ایه چیزی از موانع وضو و غسل نگفته که

کلیت گفته برای جزئیات باید به تفسیر مراجعه کنی. 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
دوستان منم شنیدم میگن مانع رسیدن اب هس اما میخام واقعا ایه ای از قران درموردش هس یا فقط احادیث و فتو ...

قران کتاب صرفا احکام نیست برای جزییات احکام به متخصص باید مراجعه کرد که همون مراجع هستن  در مورد طهارت ونماز گفته شده عقلانی هم حساب کنی مانع حساب میشه

صانعی رو ول کن،صانعی کلا خیلی عجیب!یه تحقیق درباره اش کن سرچ کن مطمئن باش اشکال داره چه لاک چه کاش ...

خب اگه حرفاش درست نباشه پس چرا مرجعش کردن؟