2777
2789
عنوان

گوشیمو زدن🤕

187 بازدید | 45 پست

بدتراز گوشی زدن

خنجر رفیق بد ذاتم بود

همینکه گوشیمو زدن نامزدم برام گوشی گرف این پلشت و رلشم بودن(،رلش رفیق صمیمی نامزدم بود)

بعد فرداش متوجه شدم ک رل همین خانوم با نامزدم دعواشون شده

ولی نگفتن سره چی

منم بیخیال شدم تا دیشب دختره زنگ زد گفت ما ب نامزدت گفتیم تو الکی میگی گوشیتو زدن میخایی ازش بتیغی اونم با ما دعوا کرد😐😐منم اشکم دراومد؟من بتیغم؟من اگر بتیغ بودم چند ماه اول رابطه دنگمو خودم نمیدادم

دنگ اتاق فرار،کافه،کنسرت،کوفت و زهرمار..

من بتیغ بودم اوایل تو سرما نمینشستم باهاش تو پارک

من بجون مامانم عاشقشم 

وقتی شنید اینارو اشکمو دراورد تلفتو روم قطع کرد

هستین ادامشو بگم؟

زنگ زدم ب نامزدم

گفتم سرحرفشون با اونا بحثت شده چرا ب من نگفتی؟

کفت من اوایل داشتم تستت میکردم 

خودم دیدم پول ربت و برگشت اسنپتم میدادی

پول رزو کنسرتتو خودت میدادی

پس لزومی نداشت بهت بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه شما واقعا عاشقشی و ایشون هم خوب می‌دونه و اگه ایشون هم واقعا عاشق باشه این حرفای مفت رو باور نمیکنه که خداروشکر الانم باور نکرده و چیزی نشده شماهم کامل قطع رابطه کنید اینا از دشمن بدترن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینجوری شدو منم انقد قلبم شکسته و گریه کردم

بابا ول کننننن ارزش ندارن آخهه دختر

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مهم اینه شما واقعا عاشقشی و ایشون هم خوب می‌دونه و اگه ایشون هم واقعا عاشق باشه این حرفای مفت رو باو ...

ما قطع رابطه کردیم هروز دارن یه بامبولی درس میکنن رابطه ی مارو خراب کنن

میترسم دوروز دیگ بیان ی چرتو پرتی بگن نامزدم باور کنه

بلاک کن با ارامش زندگیتو کن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

ما قطع رابطه کردیم هروز دارن یه بامبولی درس میکنن رابطه ی مارو خراب کننمیترسم دوروز دیگ بیان ی چرتو ...

خیلی مراقب باش و از اینجور مسائل بدجور آسیب دیدم سعی کنید هیچ ارتباطی باقی نذارید حرفی هم زده شد بهش دامن نزنید بی تفاوت باشید که بسوزن